Стрелец 23 Ноември - 21 Декември

horoscope_image
Оценка
Здраве3
Късмет3
Любов3
Работа 3
Пари 4

Годишен хороскоп за Стрелец

Годината започва щастливо. През януари ще има какво да научите. Готовността ви да учите и да се развивате сега ще е от решаващо значение. Връщането към ученето, освен че ще е полезно за работата ви ще се отрази и благоприятно върху личния ви живот. Курсовете, които ще запишете вероятно ще продължат и през февруари, така че не се отпускайте.

През март ще преминете сериозна проверка на способностите. Не се подавайте на колебания в способностите ви. Със сигурност можете много стига да не се разделяте с дисциплината си. 

През април може да се появи възможност за смяна на работата. Ще имате възможност и да смените самата сфера на дейност кардинално. Съдбата ще бъде щедра към вас - само трябва уловите моментите, които ви се предоставят. 

През май на преден план ще излязат любовните ви отношения. Доверете се на интуицията си. Тя няма да ви подведе. Не допускайте да бъдете манипулирани. През юни и юли ще ви е трудно да правите нещо друго различно от това да се наслаждавате на лятото. Все пак се забавлявайте разумно и съобразено с финансовите ви възможности, за да не попаднете в затруднено положение.

Умората от свободното време ще ви връхлети през август, когато отново ще бъдете изпълнени с желание да направите нещо по-полезно със себе си. Това е добро време за обучение, нищо не пречи да направите това и сами.

Септември няма да ви спести предизвикателствата, които ще са ви необходими, за да преминете на едно по-високо ниво на развитие. Ще ви е трудно, но ако се решите да се заемете с предизвикателствата, които се очертават в служебно отношение ще си гарантирате благоденствие през следващите години. 

Октомври и ноември ще са наситени със събития месеци. Вашето участие в тях, контактите, които ще установите и придобитият опит ще бъдат солидна основа за професионалното ви развитие.

През декември посветете времето и себе си на семейството ви. Наситените отминали месеци и седмици са отнели голяма част от необходимото общуване с близките ви. Сега ще трябва да наваксате с грижите и вниманието, които има се полагат.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за придвижване, като кола. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

- от 17 февруари до 10 март;

- от 18 юни до 12 юли;

- от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

Още от хороскоп