Излиза продължението на "Тетрадката" от Никълъс Спаркс


Излиза продължението на "Тетрадката" от Никълъс Спаркс
Снимка: издателство "ЕРА"

Ако сте се влюбили в историята от "Тетрадката" на Никълъс Спаркс, сега на българския пазар излиза продължението на книгата - "Един ден, един живот".

След трийсет години Уилсън Луис осъзнава, че романтиката отдавна отсъства в брака му с Джейн – дъщеря на любимите герои от "Тетрадката" Али и Ноа Калхун. Съпругата му вече не го обича и вината за това е само негова. Но Уилсън е готов да направи и невъзможното, за да завоюва отново голямата си любов. Негов довереник и съветник по въпросите на сърцето става Ноа.

Точно тогава най-голямата дъщеря в семейството съобщава, че ще се омъжва. За Джейн това е повод да организира сватбата, за която винаги е мечтала. За Уилсън – перфектната възможност да осъществи романтичния си план. А разтърсващата любовна история на Ноа и Али ще бъде неговият пътеводител към сърцето на жената, която винаги е обичал...

Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс е ненадминат в умението си да разказва необикновените истории на обикновените хора. Той е автор на бестселърите "Нощи в Роданте", "С дъх на канела", "Последна песен", "Моят път към теб", "Най-дългото пътуване", "Изборът”, "Виж ме". С шумен успех са приети и филмите по незабравимите му романи.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама