Каква жена си според любимия ти хляб


Каква жена си според любимия ти хляб
Снимка: iStock/Guliver

Би било напълно основателно да кажем, че повечето хора обичат хляба. Макар "безглутеновите тенденции" да са завладели света, всеки пази топъл спомен от детството си, когато купуването на прясно изпечен ароматен хляб с хрупкава коричка беше ежедневие. И именно затова, хлябът заслужава любовта ни напълно основателно! А какво казва вашият любим вид за личността ви, вижте по-надолу.

Бял хляб

Обичате да играете "на сигурно". Белият хляб говори, че сте стабилна, сигурна и улегнала жена, която обича традициите. Той е еквивалентът на червеното червило и белите перли – вечна класика. Времето, прекарано с близките, е най-ценно за вас и обичате да го превръщате в нещо наистина специално.

Франзела/Багета

Вие сте жена, която очарова останалите още със самото си влизане в стаята. Държите на външния си вид и умеете да го използвате в своя полза. Забавна, леко капризна, но винаги знаеща какво иска и как да го получи.

С квас/семена

Вие определено не сте "лъжица за всяка уста". На моменти може да изглеждате странно в очите на околните, но близките ви знаят колко специална сте всъщност. Понякога залитате в крайности и искате да експериментирате с вкусове, емоции, места.

Арабски питки

Този вид хляб издава, че сте пътешественик по душа. Не обичате еднообразието, а монотонността на сивото ежедневие ви убива. За вас домът е там, където се чувствате комфортно, тоест навсякъде. Бихте прекарали живота си пътувайки и опознавайки нови култури.

Питки/Малки хлебчета

В живота ви всичко е състезание и борба за надмощие. Обичате да сте първа, вечният победител и не се отказвате лесно от мечтите си. Животът на скорост ви е присъщ, но понякога е хубаво да забавите темпото, за да се насладите на победите си.

Billa

Независимо какъв тип хляб обичате, трябва винаги да държите на неговото качество, защото има значение и тялото ви със сигурност ще ви бъде благодарно. Прясно изпечените хлебни изделия в пекарните на BILLA се приготвят от изцяло натурални състaвки, без ГМО. И то на всеки 30 минути. Освен това, специалистите от пекарните на BILLA всеки месец разработват нова рецепта, за да изненадат клиентите с нов вкус.

Ние отиваме за прясно изпечен хляб в BILLA, ще се видим там.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама