4 натурални начина да се справите с напуканите устни


4 натурални начина да се справите с напуканите устни
Снимка: iStock/Guliver

Като една от най-нежните части на лицето, грижата за устните не е чак толкова проста. В повечето случаи един гланц не е достатъчен. За огромно щастие на всички жени, не е нужно да инвестирате много пари, за да имате красиви устни. Ние подбрахме няколко начина с помощта на продукти, които присъстват във всеки дом.

1. Листа от рози

Те съдържат витамин Е, който изключително много помага при напукани устни. Просто трябва да ги смесите с мляко и да ги нанесете. Важният витамин в листата от рози ще заздрави устните ви много бързо.

2. Краставица

Както може би знаете, този зеленчук има овлажняващи свойства и с помощта му можете да хидратирате и устните си. Просто нарежете няколко резенчета краставица и масажирайте с тях устните си за няколко минути.

3. Кокосово масло

Кокосовото масло е изключително мощен овлажнител, който ще ви помогне в борбата с напуканите устни. Можете да го смесите с любимото си етерично масло, за да забързате процеса на заздравяване.

4. Лимонов сок

Той е естествен овлажнител и ще ви помогне да възвърнете розовия цвят на устните си. Лимоновият сок е доказано много ефективен в борбата с напуканите устни. Ако искате по-бързо да видите резултати, можете да смесите сока с мед или рициново масло. Просто трябва да оставите сместа да подейства около 10 минути.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама