Бюти грешките в грима, които ви състаряват


Бюти грешките в грима, които ви състаряват
Снимка: Getty/Guliver

Гримът е неразделна част от живота на повечето жени. Все пак, това е и нашата броня, и нашето скрито оръжие. Според някои проучвания една жена прекарва средно 300 часа годишно в грижи за външния си вид. И е наистина жалко, когато една грешка обезсмисля всички тези усилия и съсипва цялостната визия, състарявайки ни. Ето някои от най-често срещаните грешки, които са били допускани дори от холивудските знаменитости.

Бронзант

Честно казано, не се сещаме за дори един случай, в който бронзантът би паснал на нечия бюти рутина, особено ако имате светла кожа. Амбър Хард няколко пъти е залагала на контуриране с бронзиращ продукт, но последно време залага на по-естествена визия и разликата е видима!

Твърде много хайлайтър

По всичко личи, че гримьорът на Леа Мишел е искал да внесе блясък! И в този случай 30-годишната актриса се превърна във възрастна жена, която прекалява със слънцето. На втората снимка Леа изглежда по-млада и по-свежа, без интензивно контуриране и стробинг.

Опушен грим с черно

Актрисата Ева Лонгория винаги е обичала силния, подчертаващ макиаж. Но на последните си публични изяви, латино красавицата е заменила дива-визията с по-аристократична сдържаност. Като цяло топлите цветове винаги стоят по-добре, отколкото черните опушени сенки.

Монохромни сенки

Едноцветните сенки и всички нюанси на тюркоаз са топ тенденция в момента. Но истината е, че е наистина трудно да уцелите „златната среда“, без да се превърнете в карикатура. Дори гримьорът на Сара Джесика Паркър не е успял да се справи със задачата от първия път.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама