Как да си направим празничен маникюр за Св. Валентин


Как да си направим празничен маникюр за Св. Валентин
Снимка: салони за красота Murphy

Празникът на влюбените вече чука на вратата ни и ако все още не сте се замислили на каква визия ще заложите, може би е време да го направите. Маникюрът също е от огромно значение, а пък и ви дава перфектна възможност да отбележите Свети Валентин без да полагате някакви „уау“ усилия. Нашите приятели от салони за красота Murphy предлагат ценни насоки как да постигнете страхотна визия на ноктите стъпка по стъпка!

1. Оформете ноктите

Най-важната стъпка от всеки маникюр е прецизното оформяне. „Късият бадем“ изглежда супер стилно, а и не е трудно да изпилите ноктите си в тази форма в домашни условия.

2. Лакирайте

Класическият червен лак е чудесна идея, но комбинацията с цвят от нюд гамата изглежда доста по-свежо. Нанесете ярко червено на 3 пръста, а показалеца и средния оцветете в нежно бежово.

3. Декорирайте

Нима има по-подходяща декорация за Свети Валентин от сърчица? Хубавото е, че надлаи ще намерите и по-лесна за изпълнение.

4. Добавете брокат и матирайте

Ако сте по-творчески настроени, можете да добавите и брокат на кутрето, като разбира се, нищо не е задължително. Но няма да крием, че сме истински фенове на матовите покрития, затова ги препоръчваме с две ръце!

Ако нямате време и желание за маникюр в домашни условия, винаги може да се обърнете към нашите приятели от салони за красота Murphy. Запишете вашия час още сега! 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама