5 тенденции при маникюра за края на лятото

  • 5 тенденции при маникюра за края на лятото
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 20.08.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Знаете какво казват за ноктите на една жена – те са визитната й картичка. Перфектният маникюр казва повече за собственичката си, от колкото може да си представите – дали иска да привлича внимание, дали предпочита комфорта, а дори и с какво се занимава. Ако и вие обичате перфектните нокти, то може би трябва да пробвате някоя от тенденциите за края на сезона.

1. Новото поколение нюдове

Добра новина за всички, уморени от търсенето на перфектния нюанс - приглушените тонове на праскова, корал и карамел са новите нюдове, които печелят златния медал за сезона. А най-хубавото е, че отиват на всички тонове на кожата. Ноктите с цвят на капучино също се котират добре.

2. Много блясък

Забравете за матовите нокти през този сезон. Дори да не сте фенове на ярките лакове, безцветен топ с много блясък ще свърши чудеса!

3. Два цвята

Всеки, който иска да направи смело изявление с ноктите си, може да се спре забавен, но елегантен маникюр с два тона. Можете да комбинирате нюанси от една и съща цветова гама, както и напълно различни такива – като оранжево и черно, например.

4. Овална форма

Следващият път, когато вашата маникюристка ви попита каква форма искате, изберете заоблена. Естественият стил, който беше наблюдаван на редица модни ревюта, прави ноктите да изглеждат чисти и добре поддържани, без да са крещящи.

5. Графични декорации

Линейните дизайни са актуалните от доста време и не показват никакви признаци да излязат от светлината на прожекторите в скоро време. Независимо дали сте избрали чертички, точки или триъгълници – графичните декорации са хит!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.