Факт: Той не може да бъде само с една жена


Факт: Той не може да бъде само с една жена
Снимка: iStock/Guliver

Преди време прочетох статия, според която съдът в една мюсюлманска държава не дава развод на съпругата, защото мъжът ѝ искал да има повече жени. Съдът не приемал това за довод, защото било позволено. Реално обаче това не е необичайна ситуация във всички държави, не само в тези, които имат подобни религиозни възможности.

В света съществуват мъже (и хич не са малко), които не могат да бъдат само с една жена. Те приемат разнообразието като нещо нормално и често имат паралелни връзки. Дали като вид изневяра, дали като скриване на този факт, но няколко жени вярват, че са единствените, докато реално са поредните. Обикновено желанието за много жени се корени в секса и неговото безкрайно присъствие в любовните отношения. Повечето мъже искат да правят секс поне веднъж седмично - това е нещо като "средно" сексуално желание. Има мъже, които се нуждаят от секс поне 3 пъти седмично - това вече е силен сексуален нагон.

Шегата на сексуалния стремеж е, че тя корелира много силно с желанието на мъжа да има разнообразен сексуален живот. Ако един човек има нужда от секс веднъж на шест месеца, тогава, разбира се, една жена ще е достатъчна за целия му живот... Но ако иска да прави секс 5 пъти седмично, тогава със сигурност ще иска и различни жени.

Въпреки това тези мъже не могат веднага да бъдат класифицирани в категорията "лоши". Реално жената до тях в повечето случаи е била наясно за желанията, целите и възможностите им. Работата, децата и дома, които са я отдалечили от съпруга ѝ, не могат да бъдат възприети като оправдание за неговите изневери, но все пак са ясен фактор, който не бива да се пренебрегва.

Мъжете, които не могат да бъдат верни само на една жена, не приемат секса с други партньори като изневяра. За тях това е просто рутинно сексуално занимание, което не включва обвързване. Тръпка, приключение, забавление, което не оставя последствия.

Когато официалната партньорка разбере, невинните секс приключения се превръщат в причина за раздяла. И то оправдана.

В повечето случаи обаче, вина имат и двамата партньори. Жените, заблудени в твърдението, че могат да променят един мъж. И мъжете, подмамени от първо сигналните си желания. Такива отношения обаче не водят до прогрес – напротив, завършват с раздяла.

Просто, ако жената не може да приеме, че няма да е единствена, няма какво да прави в тази връзка!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Един мъж:


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама