Quantcast

Мъжете за

Истината как мъжете избират за коя да се оженят

  • Истината как мъжете избират за коя да се оженят
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 09.01.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Може да сте невероятно секси и страхотна в леглото. Може да правим секс всяка сутрин и вечер. Това обаче не е достатъчно, за да се оженим за вас. Всъщност, има малко общо с това, дори почти нищо.

Причината, заради която мъжете се женят, се крие извън спалнята. Сега сигурно се чудите как да го накарате да ви зададе важния въпрос?

Просто. Ние сключваме брак с жени, които ни правят по-добри мъже.

Всичко започва, когато забележим, че колата ни е по-чиста, а също така и домът ни. Но след това става по-дълбоко. В нас се поражда благородство и искаме да се погрижим за вас.

Желаем да знаем къде сте. Грижим се за състоянието на колата ви и сме сигурни, че имате достатъчно бензин. Малки неща, за които никога не сме мислили, стават важни.

Интересуваме се как се чувствате, а не само как изглеждате. Като жена, може да си мислите: "Това звучи невероятно. Как да го постигна?" Истината е, че нищо не може да сторите, за да го направите. Въпреки това, може да позволите да се случи.

Първото и най-важно нещо е, че мъжът обича жена, която го обича, но не повече от самата себе си. Някои хора му казват самочувствие, но е много повече.

Самочувствието е това, което може да направите, а любовта към себе си е това, което сте.

Вторият ключ, който се гради върху първия, е да позволите любовта да се случи: Вие се чувствате комфортно и ценни, за да се грижат за вас не заради това, което правите, а заради това, което сте.

Да позволявате любовта да се случи означава, когато той проверява колата ви, да му разрешите. Когато иска да ви напълни бензин, да се съгласявате, вместо да му казвате, че може да го направите сами.

За да може един мъж да стане по-добър, той има нужда от пространство и възможността да реализира потенциала си. На кратко, един мъж се жени за жена, за която вярва, че прави живота му по-пълноценен.

 

 

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.