Когато той дори не иска да спи с теб


Когато той дори не иска да спи с теб
Снимка: iStock/Guliver

Жените понякога остават с погрешното впечатление, че мъжете нямат никакви изисквания или прегради, когато става въпрос за секс. Това не е така. Да, понякога те са доста низки и пряко занижени, но все пак ги има. Какво обаче се получава когато той дори не иска да спи с теб – камо ли да има връзка и има ли конкретни причини за това?

Различните аспекти на свалката започват по един и същи начин, но обикновено завършват по различен. Ако в началото на всяко запознанство и двамата партньори имат интерес един от друг, в почти равни граници, то по някое време на самото опознаване единият от тях може да загуби интерес.

Съобщенията остават непрочетени, обажданията не отговорени а предложението за излизане като чели чак звучи смешно.

Тогава се появява въпросът – ако всички мъже правят секс при каквито и да е обстоятелства, защо той не иска да спи с теб – дори само това да е всичко, което ще ти предложи?

Причините могат да бъдат много и различни. Ако вече е имало първа среща, и след това нещата са се променили, може просто да не е имало химия. Тя се забелязва по различни начини: или визуално не сте си паснали, или по характер, а в много случаи и по двата  критерии. Обикновено мъжете могат да простят някои пропуски в характера, но никога във визията. От друга страна, ако нещо в характера е било толкова фрапиращо за тяхната психика, също е възможно да ги е отблъснало.

Много жени, след като усетят, че са отблъснати, дори преди реално да са привлечени, изпадат в поредица от крайности. Продължават да пишат безкрайно на чат, дори да получават вечния SEEN. Намират си оправдание и се озовават на същото място, където е и обектът на техните желания. Споделят с приятелки, бивши съученички, фризьорки и дори продавачки в кварталния магазин и започват да се чудят къде е вината.

Няма вина.

Липсата на химия и различни други ситуации може да превърне запознанството в просто чат – без последствия. И това, че мъжът не е искал дори да спи с вас не говори нищо. Просто така се е случило. Не значи, че сте грозна. Или пък, че цял живот ще бъдете сама. Може да значи, че той няма вкус или просто такъв е бил моментът. Затова продължете напред и запомнете, че сексът без любов е като пазаруване на платове: на вид всичко е много красиво, но винаги ще имаш нужда от още някой, който да направи красивото прекрасно! А всеки трябва да се стреми към най-доброто!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Един мъж:


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама