Джиджи Хадид изгони натрапница от ревю на Chanel (снимки)


Джиджи Хадид изгони натрапница от ревю на Chanel (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Супермоделът Джиджи Хадид спаси ревюто на Chanel на Седмицата на модата в Париж. Тя стана герой в социалните мрежи и отново бетонира позицията си на любимка на модната марка. Ето как стана всичко.

На големия финал на ревюто на Chanel на подиума се качила натрапница. Тя просто се спуснала от мястото си сред публиката и се опитала да се присъедини към манекенките на сцената. Дамата била облечена в черно-бял костюм, наподобяващ моделите на марката. Гардовете осъзнали какво се случва много по-късно.

Междувременно жената давала всичко от себе си, вървейки по подиума с ръце по бедрата като супермодел.

"Не можах да спра да се смея, защото нещастните охранители не успяха да забележат кога се промъкна", каза модната редакторка от "New York Times" Елизабет Патън, която била на първия ред.

Мигове по-късно, когато жената оставила моделите да позират, Хадид преградила пътя ѝ и видимо раздразнена експортирала усмихващата се натрапница извън сцената.

Оказва се, че натрапницата е Мари Бенолиел, френски комик. Известна в YouTubе със своите изненадващи номера като Marie S'Infiltre (Промъкващата се Мари).

От Chanel казаха за АФП, че Бенолиел напълно ги е изненадала с действията си, но "това не е първият път, когато тя прави това".

Същата жена се е натрапила и на шоу в Париж на марката бельо Etam миналата седмица.

Вижте тази публикация в Instagram.

Le défilé étam c’était walou à côté

Публикация, споделена от Marie S'Infiltre (@mariesinfiltre) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама