Модни битки: Кейт vs Меган

  • Модни битки: Кейт vs Меган
    Дата: Снимки: Getty/Guliver Images
Дата: 16.01.2020 Снимки: Getty/Guliver Images
Iwoman.bg

Няма как да отречем влиянието на стила на дамите от британското кралско семейство, особено що се отнася до модните фаворити Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Те диктуват тенденциите не само на Острова, но и навсякъде по света. През последните години двете снахи бяха постоянно сравнявани, що се отнася до етикет, обличане и какво ли още не. Разбира се, везните постоянно клоняха към Кейт, докато Меган оставаше в нейната сянка. Можем само да гадаем дали това е бил катализаторът за последните събития в кралския двор. Днес обаче ще забравим за скандалите, които вълнуват целия свят и ще се обърнем към стила на двете херцогини.

Всъщност, въпреки неоспоримите разлики по отношение на избора на гардероб, има едно нещо, което свързва Кейт и Меган в модно отношение - способността им да дадат магически тласък на продажбите на която и да било марка.

10 ЦИТАТА НА МЕГАН МАРКЪЛ ЗА СИЛАТА НА ЖЕНИТЕ

И на официални ангажименти, и в ежедневието, двете дами са представяли монархията със своите много уникални стилове. Една от най-отчетливите разлики между модните избори на херцогинята на Кеймбридж и херцогинята на Съсекс е изборът на цветова гама.

Бъдещата кралица Кейт е фен на същите ярки и смели цветове, към които кралица Елизабет II винаги е проявявала афинитет. Подобно на 93-годишната си свекърва, Кейт редовно се появява в ярки цветове, предпочитайки синьо-зелени нюанси. От друга страна, Меган предпочита неутралната гама, като само веднъж се е появявала с нещо наистина цветно – лилава рокля и червено палто. Във всички останали случаи, тя залага на монохромни тоалети и такива в нюд тонове.

Друга очевидна разлика в стила на двете кралски особи е, че Кейт е доста по-резервирана от Мег, въпреки изборите й на смели цветове. Херцогинята на Кеймбридж спазва всички кралски правила и кодове, без изключение. Меган пък е склонна да лавира, като неведнъж е нарушала някое от многото кралски правила – носила е сандали с отворени пръсти или пети или пък е пропускала да обуе чорапогащник. И двете прояви са пълно табу за всички останали дами от кралското семейство.

Консервативна с модните си избори, не е изненада, че Кейт Мидълтън залага на рокли и палта с А-линия, които стигат точно над коляното. Меган пък е фен на така актуалните рокли тип риза или блейзър.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.