Златни глобуси 2020: Блясък, пайети и пищност


Златни глобуси 2020: Блясък, пайети и пищност
Снимка: Getty/Guliver Images

„Златните глобуси“ са си спечелили абсолютно заслужена репутация на непредсказуемо събитие. В допълнение към това, началото на новото десетилетие вдигна залозите, що се отнася до облеклото, на което знаменитостите ще заложат. И в крайна сметка се получи точно това – 2020 се оказа една от най-мащабните и интересни церемонии, говорейки за висша мода и присъствие на червения килим. А да не забравяме, че летвата беше наистина високо вдигната, предвид 3-степенния тоалет на Лейди Гага от миналата година. Ето кои знаменитости привлякоха най-много внимание към роклите си, било то с добро или не чак толкова.

КОЙ СИ ТРЪГНА С НАГРАДА ТУК!

Скарлет Йохансон

Звездата от „Брачна история“ стъпи на червения килим, изглеждайки като истинска холивудска звезда от 70-те, в зашеметяваща червена рокля със смело деколте и масивна пола, дело на Vera Wang.

Тейлър Суифт

Може би звездата от „Котките” почувства нуждата да се открои сред своите колеги, а може и просто да е била в цветно настроение. Каквито и да са били причините да избере този колоритен пищен модел на Etro, резултатите не закъсняха.

Кейт Бланшет

Комбинацията от бледо жълто, плисе, многопластова пола, обемни ръкави и сребърен сутиен тип „Жената чудо“ е доста голямо модно предизвикателство. Тоалетът на Mary Katrantzou не събра овациите, но пък Кейт Бланшет го носи с таква увереност, че заслужава адмирации.

Дженифър Лопес

Мнозина модни критици всяка година казват, че номинираните винаги трябва да се обличат така, сякаш са готови да позират със статуетка. Но смелата рокля на Valentino, която бе избрала Дженифър Лопес, изглеждаше твърде пищна и крещяща.

Марго Роби

Звездата от „Бомба със закъснител“ избра рокля на Chanel с пищно декорирано бюстие и семпла долна част в бяло. Честно казано, всички очаквахме малко повече от прекрасната Марго Роби.

Гуинет Полтроу

Гуинет спечели нощта с ефирната си прерийна рокля на Fendi. Едно е сигурно - всички глави се завъртаха, за да я огледат, но не сме сигурни, че с одобрение.

Кери Уошингтън

Една от най-рисковите визии за вечерта! Кери несъмнено бе една от най-обсъжданите дами на тазгодишните Златни глобуси заради избора си на толает, дело на Altuzarra.

Чарлийз Терон

Прекрасната Чарлийз е заклет фен на Dior, но смелият зелен цвят, сложен върху черно бюстие, създава усещане, че роклята е незавършена.

Дакота Фанинг

Звездата от „Имало едно време в Холивуд“ определено още не е излязла от приказен режим, залагайки на романтична тюлена рокля на Dior.

София Вергара

Красивата актриса с колумбийска кръв беше повече от великолепна в прилепналата си рокля на Dolce & Gabbana.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ ЗВЕЗДНИ ТОАЛЕТИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама