4 блестящи тоалета за новогодишната нощ с дрехи от гардероба


4 блестящи тоалета за новогодишната нощ с дрехи от гардероба
Снимка: iStock/Guliver

Навечерието на Нова година е утре и макар някои от вас да са избрали празничния си тоалет още в средата на ноември, наясно сме, че има и други дами, които до последно не знаят дали и къде ще празнуват изобщо, още по-малко пък какво ще облекат.

Независимо дали сте били прекалено заети да хапвате и да се виждате с всички близки и приятели, или пък в последния момент някой организира домашно парти, днес ще ви дадем идеи за 4 тоалета, които вече имате в гардероба си! Да, точно така – няма нужда да „щурмувате” моловете в отчаяние.

1. Обновете работния си костюм

Всички имаме един официален офис костюм, който не е носен от години. За утре вечер заложете на него, като малко го раздвижите. Комбинирайте с цветни токчета, висящи обеци, а отдолу не обличайте блуза, ако сакото го позволява.

2. Заложете на любимите дънки

Дънките на практика са вечна класика. С тях не можете да изглеждате, сякаш сте прекарали часове пред огледалото, дори това да е самата истина. Ето защо – дънки, токчета, готин клъч и копринен топ ще сътворят една страхотна празнична визия.

3. Обратно в летния гардероб

Може би сте прибрали всички летни дрехи на дъното на гардероба, но може би не е лоша идея да поровите там. Изберете любимата си пола или рокля и я комбинирайте с овърсайз пуловер или жилетка.

4. Извадете всичко с пайети

Ако никога не сте си падали по нощните клубове, то вероятно в гардероба ви няма много парти дрехи. И все пак, вярваме, че имате поне едно-две неща с пайети, които сте купили в момент на емоционален шопинг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама