Модните тенденции за тази зима


Модните тенденции за тази зима
Снимка: iStock/Guliver

Свикнали сме, че през зимата се носят по-тъмни и класически дрехи. Те се цапат по-малко и са по-удобни, но често могат да бъдат скучни и дори депресиращи. За щастие, напоследък виждаме раздвижване. Тазгодишните зимни тенденции са интересни, цветни и различни. Сигурни сме, че вече сте попадали на някои от тях.

1. Кожа 

Кожените дрехи са изключително модерни в момента. На пазара има разнообразие от кожени поли, сака, панталони и клинове. Голяма част от производителите залагат на еко кожа, която е значително по-достъпна и с грижа за животните.

5 СТИЛНИ ИДЕИ КАК ДА НОСИТЕ КОЖЕНА ПОЛА

2. Животински принтове 

До скоро животинските принтове бяха смятани за демоде. От известно време те са едни от най-модерните. Може да ги видите върху дрехи, панталони, рокли, аксесоари, обувки и т.н. Производителите избират много различни цветове, които не се доближават до истинската украска на животното. Ако искате да изглеждате по-семпло, заложете на неутрален животински принт, например в сиво или кафяво.

3. Блузи с обемни ръкави 

Тази зима може да разчупите визията си, като добавите блуза с интересна кройка, а именно - обемни ръкави. Много красив модел, с който обаче трябва да внимавате. Ако ръкавите са прекалено широки, е възможно тялото ви да изглежда непропорционално. Ако се притеснявате, просто заложете на модел с по-малко бухнали ръкави.

4. Блестящи дрехи

Всичко блестящо е много актуално този сезон. Можете да изберете блуза с пайети, например, за да разчупите визията си и да я направите по-цветна. Актуални са и всички блестящи рокли. Те са перфектният избор за официална вечеря.

5. Дълго палто тип наметало 

Тази година палтото тип наметало е супер актуално. Съчетано с елегантен панталон, то е перфектният завършек на една зимна визия.

6. Костюм 

Елегантните класически костюми също са на челните места в модните тенденции, разбира се. Актуални са по-разкроените модели с дължина малко над глезените. Комбинирани с обувки/боти на висок ток, могат да бъдат част от перфектната официална визия.

7. Различни обеци 

Симетрията е водеща, когато става въпрос за изработване на бижута. Е, тази зима нещата стоят по друг начин. Можете да откриете много модели, при които двете обици са напълно различни или противоположни. Те създават интересен елемент и привличат погледа върху лицето ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама