Първият транссексуален модел на Victoria's Secret (снимки + видео)

  • Първият транссексуален модел на Victoria's Secret (снимки + видео)
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 07.08.2019 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

За първи път Victoria’s Secret нае транссексуален модел. Това стана ясно, след като бразилката Валентина Сампайо намекна за това в профила си в Instagram.

Преди дни 22-годишният модел, който претърпя операция за смяна на пола, публикува селфи с надпис "Bacstage click @vspink", придружен с хаштагове "vspink", "кампания", "vstorm" и "model". Victoria's Secret PINK е линия за бельо, парфюми и козметика, насочена към младите жени.

По-късно тя публикува и кратко видео с "Не спирай да мечтаеш" със същите хаштагове плюс "останете на линия".

Някои хора коментират, че истинската причина Victoria's Secret да наеме транссексуален модел е да тушира миналогодишното скандално изказване на маркетинговия директор на компанията. Тогава Ед Разек заяви, че по-пълните и транссексуални модели не са част от Ангелите, защото не съответстват на "фантазията", която Victoria's Secret се опитва да пресъздаде със своето традиционно шоу.

"Защото шоуто е фантазия. Това е 42-минутно специално забавление. Това е, точка", заяви Разек. Не мисля, че можем да предлагаме всичко за всякакви клиенти. Това е специализиран бизнес, това не е универсален магазин", добави той.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.