Кралица на драмата - жената, която всички мразят


Кралица на драмата - жената, която всички мразят
Снимка: iStock/Guliver

Ако в даден момент внезапно разберете, че сте започнали да драматизирате, да превръщате живота си в сценична постановка или да преигравате за най-малкото нещо, значи със сигурност сте се превърнали в кралица на драмата. Кралиците на драмата са нов вид момичета, които със сигурност никой не харесва. Превзети, суетни, винаги искащи да бъдат център на внимание и обикновено - не изпъкващи с нищо друго.

Един от най-ярките знаци, по които може да познаете, че имате работа с кралица на драмата е желанието й винаги да бъде в центъра на вниманието. Тя не търпи да има конкуренция и е готово на всичко, за да изпъкне. Дори и с помощта на редовни интриги, скандали или манипулиране. За нея всички средства са позволени стига да доведат до желания краен резултат.

Грандиозният и запомнящ се външен вид на тази "кралица" е необходим единствено, за да може отново да бъде в светлината на прожекторите, да приковава очите на присъстващите и да накара хората да говорят за нея. И колкото повече зрители се събират наоколо, толкова по-добре.

Кралицата на драмата е свикнала да реагира на всичко като малко дете - дава отдушник на чувства и емоции в момента, в който сметне за добре (и не се грижи как изглежда в очите на другите). Плач, истерия, викове - все неща, по които може да бъде разпозната. Тя обича скандалите, драмите и кавгите, живее заради тях и обича да ги предизвиква (или да бъде тяхна жертва).

Предчувствие за предстояща буря, дори с привидна стабилност и позитивност, отличава онези, които са свикнали да правят драма от всяка ситуация. Психологически балансираните индивиди могат да анализират грешките си, да направят определени изводи и да се опитат да избегнат подобни моменти в бъдеще. Но не и кралицата на драмата. Тя упорито игнорира здравия разум и реагира на всяка дреболия сякаш светът се е сринал и нищо не може да се оправи.

Именно затова в повечето случаи кралицата на драмата е жена, която никой не харесва. Тя няма постоянни партньори или дългогодишни приятели, просто защото никой не може да я изтърпи. Въпреки това, ако намери правилния човек или истински приятел, то тогава може да се осъществи промяна - понякога зад маската на "кралица" може да се крие много симпатичен човек!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама