Животът ни е пълен с много сродни души

  • Животът ни е пълен с много сродни души
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 13.02.2020 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Ако възприемахме отношенията си с другите като нещо, което е тук да ни помага, а не да ни вреди, щяхме да гледаме на света по един по различен начин. Ако разбирахме, че всеки, който се появява в живота ни, е сроден и с присъствието си ни помага да учим уроците си, да растем, да се развиваме, да чистим и "плащаме" отминала карма.

Ако осъзнавахме това, щяхме да се много повече благодарни за всяко случване, всяко познанство. Щяхме да не се страхуваме да гледаме хората в очите. Щяхме да си позволяваме да потъваме и да се губим в тях. Да изгаряме, изпепеляваме и да се прераждаме. Да се намираме.

Ако осъзнавахме, че времето, в което живеем, е наситено с толкова много сродни души и имаме такъв голям късмет да живеем точно в него - да срещаме всичките тези хора, които са така близки на душата ни и са наше семейство от векове. Сменят лицата, косите си, телата. Сменят интензитета и наситеността си. Енергията на свързването. Има такива, с които се познаваме от векове, други от хилядолетия. Преплитали сме нишките си безброй стотици пъти, по безброй милиони начини.

Ако осъзнавахме това, щяхме да притихнем и да благодарим. Щяхме да разберем, че имаме нужда от тях, за да се превърнем в най-доброто свое аз, да следваме ритъма си и да намерим любовта вътре в себе си. Натам ни водят - навътре към сърцата ни. Учат ни, че носим всичко, от което имаме нужда. Карат ни да вярваме в невъзможното, мистичното. Да усещаме, да гледаме света с очите на дете.

Нашето дете - онова, което често пъти забравяме, че носим в себе си. Припомнят ни, че не сме сами. Чертаят пътека към нашето бъдеще. Идват и си отиват, за да може да се срещнем отново някъде там. Когато ще имаме необходимост, когато ще се повикаме отново.

Автор: Силвия Крумова, SilviAmica

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 2  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.
  • Дерек Дъглас

    Дерек Дъглас Здравейте, Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен заем за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от най-много 2 до 50 години. Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем. Тази оферта е за сериозни хора. Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез: Email: easyloanfirm2020@gmail.com Сертифицирани сме, надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен. С Най-Добри Пожелания, Дерек Дъглас easyloanfirm2020@gmail.com 03.03.2020

  • Linda Mark

    Linda Mark КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не се напълнявайте на онези мошеници от там, които ги наричат ​​заемодател на пари, те всички са измама, всичко, което искат е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше преведен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му го върнете навреме, можете да се свържете с него по имейл… график, ако трябва да се свържете с която и да е фирма във връзка с осигуряване на заем без обезпечение, тогава се свържете с господин Дейвид Уилсън днес за вашия заем Те предлагат всички видове категории заем, които те Краткосрочен заем (5_10 години) Дългосрочен заем (20_40) Заем за медиен срок (10_20) Те предлагат заем като Заем за жилище ............., Бизнес заем ........ Дългов заем ....... Студентски заем .........., Заем за стартиране на бизнес Бизнес заем ......., фирмен заем .............. и т.н. Имейл .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Когато става въпрос за финансова криза и заем, тогава финансовият заем на Дейвид Уилсън е мястото, което трябва да отидете, моля, кажете му, че г-жа Линда Макдоналд ви насочва Успех ................... .... 14.02.2020