"Полдарк" се завръща с трети сезон на 8 април по Epic Drama


"Полдарк" се завръща с трети сезон на 8 април  по Epic Drama
Снимка: Epic Drama

Ейдън Търнър (Трилогията Hobbit) и Елинор Томлинсън ("Бялата кралица") се завръщат като Рос Полдарк и Демалца в адаптацията по сагата на Уинстън Греъм, която се развива в Корнуол от 18-ти век. Премиерата на сезон 3 е в понеделник, 8 април, от 22:00 часа по Epic Drama – ТВ канал от семейството на TV1000 и Viasat History, посветен на най-добрите исторически драми, събрани от цял свят.

Годината е 1794-а и Рос трябва да се справи с ново семейство, нови любови и нови битки, в момент в който сянката на Френската революция пада върху живота в Корнуол. Към актьорския състав в този сезон се присъединявам трима много талантливи млади актьори – Хари Ричардсън и Том Йорк, които играят братята на Демелца, Дрейк и Сам, както и Елиз Шапел като Морвена, братовчедка на Елизабет.

Морвена (Елиз Шапел - New Blood) се озовава в служба на Джордж Уорлеган, в помощ на сестра си и овдовялата си майка. Тя скоро открива, обаче, че в живота има неща, по-важни от чувството за дълг или принадлежност.

Братът на Демелца, Сам (Том Йорк - Olympus) влиза в света на сестра си, решен да следва пътя на баща им, като разпространява методистката вяра. Как обаче да спасява непознати, когато собственият му брат е въвлечен в изкушение?

Дрейк (Хари Ричардсън - Dunkirk) е добросърдечен и свободолюб и споделя много от качествата на сестра си, Демелца. Той търси собственото си място в света и не се примирява с ограниченията на живота, особено ще се отнася до романтичните си увлечения…

В сезон 3 отново ще видим Хейда Рид като Елизабет, Джак Фартинг като Джордж Уорлеган, Руби Бентал като Верити, Габриела Уайлд като Каролин Пенвенън и Люк Харис като Д-р Дуайт Енис, Джон Нетълс като Рей Пенвенън, Бийти Едни като Пруди и Каролин Блакистън като леля Агата.

Сценаристът и изпълнителен продуцент, Деби Хорсфийлд казва: "Развълнувани сме, че започваме Сезон 3 с фантастични нови герои и ново ниво на конфликт, вражди, страсти и драма. Рос е по-стар, но не задължително по-мъдър, а безразсъдството му понякога струва скъпо, на него и на близките му. Очаква ни адреналиново спускане, от по-високо от всякога".

"Полдарк" е адаптация на Деби Хорсфийлд (Cutting It, The Riff Raff Element), продуцирана от Рупеш Парек (The Hollow Crown: The Wars of The Roses, And Then There Were None) и Майкъл Рей (Poldark), режисирана от Джош Агню (Mr Selfridge, Jekyll and Hyde) и Стивън Улфенден (втори режисьор на Fantastic Beasts and Where to Find Them).

Уинстън Греъм написва дванадесет книги "Полдарк", като започва с тази за Рос Полдарк през 1945 г. и завършва с тази за Бела Полдарк през 2002 г. Действието в тези международни бестселъри се развива в Корнуол, където Греъм прекарва по-голямата част от живота си.

Този април "Полдарк" дебютира в 22:00 в понеделник, 8 април, по Epic Drama.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама