Джулиана Гани и Мегз си крещят и се заплашват


 Джулиана Гани и Мегз си крещят и се заплашват
Снимка: Нова телевизия

Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother, положението в Къщата отново ще се нажежи до червено. Гневни възгласи, размяна на остри реплики и едно желание за напускане на шоуто ще вълнуват съквартирантите, а новата седмична мисия Big Brother TV върви с пълна сила.

След скандала с Даниел Златков, Шеф Петров беше официално предупреден от Big Brother за заплахите, които отправи към футболиста. Малко по-късно, отново в пристъп на гняв, Петров отправи призив към съквартирантите да го номинират, а тази безпрецедентна конспирация бе наказана от Големия брат с имунитет и забрана на Шефа да излъчи номинациите си тази седмица. Тази вечер ще видим как последните събития в Къщата буквално ще сринат скандалния готвач и той ще пожелае да напусне шоуто. Дали Петров ще изпълни заканите си, или в крайна сметка ще се успокои, престои да разберем.

Едно сериозно обвинение, отправено от Джулиана по адрес на Мегз, ще се превърне в повод натрупаното напрежение между двете дами да ескалира с пълна сила. Миглена ще потърси сметка на силиконовата красавица за думите ѝ по адрес на отношенията между Мегз и нейната майка, а спокойният тон на Гани бързо ще се превърне в гневни крясъци и тежки заплахи.

Въпреки вътрешните противоречия между съквартирантите, седмична мисия Big Brother TV тече с пълна сила и те ще бъдат принудени да работят в екип и да излъчат новинарска емисия, както и да подготвят разследващ репортаж.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама