Мерил Стрийп: Новият ми филм прилича на лоша шега


 Мерил Стрийп: Новият ми филм прилича на лоша шега
Снимка: Getty Images/Guliver

Мерил Стрийп разказа за най-новия си проект, "Пералнята", който според нея прилича на лоша шега, която някой си е направил с цялото общество.

В новата черна комедия на Netflix 70-годишната актриса играе жена от средната класа, излъгана с пари, които дължи. Историята се базира на журналистическо разследване, добило известност като Panama Papers, след като през 2016 г. информация в пресата разкри глобална схема, създадена от панамска адвокатска кантора. Тя е "помагала" на богати клиенти и компании да избегнат данъци за милиарди долари, съобщи Контактмюзик.

"Това е забавен и динамичен начин да разкажеш много, много черна шега, история с "черно" сърце, една шега, която някой си е направил с всички нас", сподели Мерил Стрийн за лентата.

Режисьорът Стивън Содърбърг каза пред сп. Variety, че смята за най-важно да са улучили верния тон, който да кореспондира с публиката, така че зрителите да не се чувстват като назидавани.

Той добави: "Решихме, че една черна комедия ще има най-добрият шанс да ангажира съзнанието на зрителите и също така ще ни даде възможност да разкажем сложността на този вид финансови дейности почти като шега, като черен хумор. В противен случай [зрителите] ще се чувстват така, сякаш се обучават, а не се забавляват".

Освен Мерил Стрийп главни роли във филма изпълняват Антонио Бандерас и Гари Олдман.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама