20 забавни неща, на които ни научиха филмите


20 забавни неща, на които ни научиха филмите
Снимка: iStock/Guliver

Хората казват, че е по-добре да прочетеш една книга, отколкото да гледаш филм, колкото и хубав да е той. Ние, обаче, сме на мнение, че любимите ни филми също могат да ни научат на много, да ни накарат да се замислим и най-важното - да ни развеселят.

Независимо от жанра и сюжета - дали ще изберем романтичен филм, комедия или драма, филмите ни учат на много неща.

Ето кои са най-забавните от тях:

1. Ако главните герои (мъжът и жената) се ненавиждат в началото на филма, то със сигурност ще се влюбят един в друг до края на филма.

2. По правило винаги, когато си включите телевизора, телевизионните новини предават информация, която е изключително важна и нужна за вас.

3. Докато се намира сама у дома с привидение или чудовище, жената е длъжна да изследва всички източници на подозрителен шум, облечена единствено и само по бельо.

4. Дори след много дълги години съвместен живот, съпрузите продължават да се обичат и целуват страстно на всеки пет минути.

5. Когато изключвате светлината, за да заспите, то във вашата стая все още ще се вижда добре, при това в красиви сини цветове.

6. При провеждане на каквато и да е полицейска акция, полицаите неминуемо поне веднъж посещават стриптийз клуб.

7. Кашлицата обикновено е симптом за много тежка болест.

8. Всяка ключалка може да бъде отключена лесно с кредитна карта или прост кламер, но не и когато става дума за горяща къща, в която има останало дете. Там борбата е голяма.

9. Всеки компютър стартира в рамките на 2 секунди.

10. Червилото за устни никога не се изтрива, при никакви обстоятелства.

11. Айфеловата кула се вижда прекрасно от всяко прозорче на Париж

12. Шесторазрядните пистолети стрелят по 30-40 пъти без презареждане.

13. Всички спални са със специални завивки, имащи L – форма, която прикрива жените до раменете, а мъжете върху тях само до кръста.

14. Няма никакво значение колко врагове ви нападат, ако владеете техниката на бойните изкуства. Вашите врагове търпеливо ще чакат, танцувайки наоколо, докато вие не ги пратите един по един в нокаут.

15. Всички говорят на английски, независимо откъде са дошли. Дори и извънземните проговарят на този език, независимо, че никога не са посещавали Земята.

16. Всички писатели са богати, всички издателски компании са бляскави, а всички художници имат невероятно добре осветени студия и живеят на последния етаж.

17. Новородените деца са в състояние да бърборят, сами да се преобръщат и да държат главата си изправена.

18. Когато се разплащате в такси, не е нужно да поглеждате апарата, за да видите сумата– просто бъркате в джоба и давате. Винаги точно!

19. Никога нямате проблеми с паркирането, вие винаги сте на точното място.

20. Само една клечка кибрит е достатъчна, за да освети цялата стая.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама