4 участници от "Гласът на България" в световната класация The Best of The Voice в YouTube (ВИДЕО)


4 участници от "Гласът на България" в световната класация The Best of The Voice в YouTube (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Цели 4 изпълнения от кастингите на тъмно в деветия сезон на "Гласът на България" влязоха в световната класация на "Най-добрите световни изпълнения за седмицата"/The best performances this week on The Voice в глобалния YouTube канал на музикалното шоу. На световна слава и стотици хиляди гледания в мрежата се радват Борис Лапшов, Силви Филип, Калоян Николов и Елизабет Захариева, които попаднаха с изпълненията си сред акцентите в седмичните епизоди досега.

Невероятният Борис Лапшов (след 4.42 минута), който бе първият участник за сезона, за секунди обърна и четирите треньорски стола с уникалния си глас и изпълнение! Той е актьор и певец, мечтае да създаде собствен мюзикъл и перфектен ментор по пътя към изпълнение на мечтата си видя в лицето на Любо Киров.

Фурията Силви Филип (след 4,19 минута) впечатли и четиримата треньори с невероятното си сценично присъствие,  много чар и овладян, страхотен глас. Нейният почерк над песента "Бохемска рапсодия" съвсем естествено я отведе при най-енергичния ментор, а именно DARA.

Калоян Николов (след 4.20 минута) станал известен като българския Джейсън Момоа в "Гласът на България" се е запътил убедително към финалите на тазгодишния сезон. Явно пътят му към тях минава през класацията The best performances, а атрактивната му външност и рокаджийска енергия вече го наредиха сред фаворитите на публиката. Калоян е част от отбора на Любо Киров.

Още в първите секунди на представянето си крехката и нежна Елизабет Захариева предизвика истински фурор и скоростно натискане на бутоните от четиримата треньори. Красавицата успя дори да ги изправи на крака с песента "I’m tired", за която се изисква изключително вокално майсторство, и избра да продължи звездното си участие в отбора на Галена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама