Алекс Богданска и Лудия репортер се награбиха (снимка)


Алекс Богданска и Лудия репортер се награбиха (снимка)
Снимка: Facebook

Любовта на Александра Богданска и Даниел Петков се възражда. Двамата съквартиранти във VIP Brother не могат повече да крият чувствата си.

Макар че миналата година се разделиха скандално, те явно все още се обичат.

Както първоначално страняха един от друг, в крайна сметка моделът и Лудия репортер се озоваха в едно легло, където откровеният им разговор завърши с целувки и прегръдки.

Дани й зададе въпроса: "Вярно ли е, че си имаш приятел", на който тя отговори, че вече няма мъж до себе си.

"Малко ме е срам, че трябва да ти го призная и не искам да си вдигаш самочувствието, но през цялото време се залъгвах, че той може да бъде като теб, че мога да се чувствам така, както с теб. Първоначално всичко беше наред, но после стоях в тази връзка, защото семейството ми се радваше, че съм с човек, с когото си мислеха, че съм щастлива и ме уважава. Не желаеха да бъда с теб, след като ме унижи така. Те те мислят за агресивен, за луд. А тук разбрах всъщност, че искам да бъда с този луд", призна Богданска пред репортера.

 

 

 

 

Шакира и Пике са заедно от повече от седем години. Макар да не са женени, двамата се радват на синовете си Милан (4 г.) и Саша (2 г.). Любопитно е, че и двамата са родени на 2 февруари, но с 10 години разлика в полза на Шакира.

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/shakira-nashata-lyubov-s-pike-e-bezgranichna.125457.html
Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама