Шоу

Алекс Богданска и Лудия репортер се награбиха (снимка)

  • Алекс Богданска и Лудия репортер се награбиха (снимка)
    Дата: Снимки: Facebook
Дата: 10.10.2017 Снимки: Facebook
Iwoman.bg

Любовта на Александра Богданска и Даниел Петков се възражда. Двамата съквартиранти във VIP Brother не могат повече да крият чувствата си.

Макар че миналата година се разделиха скандално, те явно все още се обичат.

Както първоначално страняха един от друг, в крайна сметка моделът и Лудия репортер се озоваха в едно легло, където откровеният им разговор завърши с целувки и прегръдки.

Дани й зададе въпроса: "Вярно ли е, че си имаш приятел", на който тя отговори, че вече няма мъж до себе си.

"Малко ме е срам, че трябва да ти го призная и не искам да си вдигаш самочувствието, но през цялото време се залъгвах, че той може да бъде като теб, че мога да се чувствам така, както с теб. Първоначално всичко беше наред, но после стоях в тази връзка, защото семейството ми се радваше, че съм с човек, с когото си мислеха, че съм щастлива и ме уважава. Не желаеха да бъда с теб, след като ме унижи така. Те те мислят за агресивен, за луд. А тук разбрах всъщност, че искам да бъда с този луд", призна Богданска пред репортера.

 

 

 

 

Шакира и Пике са заедно от повече от седем години. Макар да не са женени, двамата се радват на синовете си Милан (4 г.) и Саша (2 г.). Любопитно е, че и двамата са родени на 2 февруари, но с 10 години разлика в полза на Шакира.

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/shakira-nashata-lyubov-s-pike-e-bezgranichna.125457.html

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.