Азис става водещ на VIP Brother. Вижте снимки от Къщата


Азис става водещ на VIP Brother. Вижте снимки от Къщата
Снимка: Facebook

Азис отново ще участва във VIP Brother. Този път поп фолк певецът няма да живее в Къщата, а ще бъде водещ на шоуто. Три пъти в седмицата - всеки вторник, четвъртък и петък - той ще представя дневните епизоди в новия сезон на VIP Brother заедно с Алекс Сърчаджиева.

Това стана ясно вчера в предаването "Събуди се", където Азис обяви на живо своето решение за втори път да се обвърже с провокативното риалити шоу.

"Живял съм в тази къща. Знам много добре какво се случва там!" - споделя артистът, който за пореден път е център на внимание и повод за горещи социални диспути, този път с последната си песен "Позна ли ме?".

Алекс се включи на живо от Къщата, ексклузивно за "Събуди се" и представи за първи път в ефир Къщата на Big Brother пред зрителите. В цялост тя ще може да бъде видяна тази вечер, когато стартира шоуто. Новият сезон на риалитито ще бъде под надслова "По волята на царицата".

 

Азис влиза като Съквартирант във VIP Brother през 2007 г., но не остава в шоуто до края. Големият победител тогава е Христина - съпругата на Здравко, победител в първия сезон на Big Brother България, излъчен няколко години по-рано.

Снимки: NOVA

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама