Бионсе даде родителски съвет на Меган Маркъл (снимки)


Бионсе даде родителски съвет на Меган Маркъл (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Покрай грижите за трите си деца, Бионсе и Джей Зи вече имат солиден родителски опит. Двамата дори дадоха съвет на принц Хари и Меган Маркъл, с които се срещнаха на европейската премиера на "Цар Лъв" в Лондон.

Музикантите, които са женени от 11 години, казаха на херцога и херцогинята на Съсекс, че е важно "винаги да намират време за себе си" и определиха сина им Арчи като "много сладко бебе".

Смята се, че това е първият път, когато Бионсе и Меган Маркъл се срещат лично, но певицата отдавна е почитателка на актрисата.

Гостите на премиерата грееха на дизайнерския жълт килим в унисон с цветовете на продукцията и уважиха много свои фенове с автографи и внимание. Меган беше облечена в елегантна черна рокля на Jason Wu за 3454 паунда.


Бионсе пък прикова всички погледи с ефектната си жълта рокля, дело на Alexander McQueen.

Друг легендарен артист, отдал своята почит към завръщането на Цар Лъв, е Елтън Джон, който е неразделна част от класиката Цар Лъв. Фарел Уилямс, който участва в новия аранжимент на песните от емблематичния саундтрак на филма, също бе изключително добре посрещнат.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

По "червения" килим на европейската премиера преминаха и много от артистите, вдъхнали нов живот на Цар Лъв чрез гласовете си. Сред тях бяха Сет Рогън (Пумба), Кийгън-Майкъл Кий (Камари), Чиуетел Еджиофор (Скар), Флорънс Касумба, Били Айхнер (Тимон), режисьорът Джон Фавро, авторът на музиката Ханс Цимър и др. Вин Дизел, половинката му Палома и трите им деца , Гай Ричи и цялото му семейство, Натали Емануел (Игра на тронове) и много други звездни имена също бяха част от изненадата на вечерта.

Новият "Цар Лъв" излиза на екран на 19 юли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама