Българка се снима във филм с Джулиан Мур


Българка се снима във филм с Джулиан Мур
Снимка: Getty Images/Guliver

Българската актриса Мариета Мелроуз получи шанса да размени съвети и творчески опит на снимачната площадка с Джулиан Мур.

Бургазлийката, чиято фамилия по паспорт е Илиева, се разписа с участие във филма "Глория", за който главната роля е поверена на носителката на "Оскар". Нашето момиче и холивудската звезда имат само една обща сцена, но намират време за разговори по време на репетиции, пише Монитор.

"Това, което ми направи впечатление е, че нямаше никаква йерархия, всички бяха приятелски настроени. Тя даже се беше подготвила – знаеше ми името. Говорихме си, че съм от България и живея в Ел Ей, а тя в Ню Йорк", разказа пред bTV Мелроуз.

Мариета, която е завършила Кралската академия за театрално изкуство, стига и до финалния кръг на кастинг за главната роля в сериал с Даниел Радклиф, добил популярност като най-известния магьосник Хари Потър.

В "Глория" се включват още Шон Остин ("Странни неща"), Джон Търтъро и Майкъл Сжера. Още не е ясна датата на премиерата на продукцията. Сюжетът проследява премеждията на героинята на Мур, която е жена в търсене на любовта, надхвърлила 50-те. На режисьорския стол сяда чилиецът Себастиан Лелио, чийто филм "Фантастична жена" ще се бори за „Оскар“ тази година.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама