Деси Добрева: Получих паник атака в "Като две капки вода"


Деси Добрева: Получих паник атака в "Като две капки вода"
Снимка: NOVA

Деси Добрева разкри, че получила паник атака на сцената на "Като две капки вода".

По време на преобразяването й с маската на Ерол от Уикеда, певицата се оказала със затруднено дишане, тъй като гримьорите й сложили тежка маска със специфичен нос. По едно време почти не можела да диша нормално, заради което получила и патик атака. За щастие успяла да се съвземе психически и никой не разбрал за случилото се.

Бившата вокалистка на Слави Трифонов бе категорична в интервю за "Здравей, България", че е перфекционистка в работата си иска не само да влезе в образ, но и да изпълни всяка песен брилянтно.

"В следващия лайв ще бъда Глария Гейнър – интересното е, че много я слушах като малка, а сега отново ще трябва да науча текста", допълни изпълнителката на емблематични песни от българския фолклор.

"Все още не мога да изляза от образа на Сашо Роман – един изпълнител, чийто песни от 90-те години са познати на всички. Не съм очаквал, че ще ми се наложи да запея такaва музика", разказа пък Дичо в студиото.

"Единственият шанс да се вкараш в образа на артиста е да си постоянно с него. Слушах Сашо Роман дори и в колата. Пях парчето на Силвия Кацарова стотици пъти, а накрая го изпълнихме заедно преди излизането ми на сцената. Силвия ми каза: "Браво моето момче! Много добре!", сподели изпълнителят, който завоюва своя победа в шоуто в началото на тази седмица.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама