Деси Добрева: Получих паник атака в "Като две капки вода"

  • Деси Добрева: Получих паник атака в
    Дата: Снимки: NOVA
Дата: 20.03.2019 Снимки: NOVA
Iwoman.bg

Деси Добрева разкри, че получила паник атака на сцената на "Като две капки вода".

По време на преобразяването й с маската на Ерол от Уикеда, певицата се оказала със затруднено дишане, тъй като гримьорите й сложили тежка маска със специфичен нос. По едно време почти не можела да диша нормално, заради което получила и патик атака. За щастие успяла да се съвземе психически и никой не разбрал за случилото се.

Бившата вокалистка на Слави Трифонов бе категорична в интервю за "Здравей, България", че е перфекционистка в работата си иска не само да влезе в образ, но и да изпълни всяка песен брилянтно.

"В следващия лайв ще бъда Глария Гейнър – интересното е, че много я слушах като малка, а сега отново ще трябва да науча текста", допълни изпълнителката на емблематични песни от българския фолклор.

"Все още не мога да изляза от образа на Сашо Роман – един изпълнител, чийто песни от 90-те години са познати на всички. Не съм очаквал, че ще ми се наложи да запея такaва музика", разказа пък Дичо в студиото.

"Единственият шанс да се вкараш в образа на артиста е да си постоянно с него. Слушах Сашо Роман дори и в колата. Пях парчето на Силвия Кацарова стотици пъти, а накрая го изпълнихме заедно преди излизането ми на сцената. Силвия ми каза: "Браво моето момче! Много добре!", сподели изпълнителят, който завоюва своя победа в шоуто в началото на тази седмица.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 1  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.
  • Име

    Име Ами не се ври там, където не ти е мястото или се подготви безупречно!... 20.03.2019