Ед Шийрън пусна ново видео


Ед Шийрън пусна ново видео

Видеото към последния сингъл от "÷"  е заснето в Голуей и Дъблин от самия Ед Шийрън и режисирано от Джейсън Кониг (човекът, стоящ зад страхотния клип към "Shape Of You").

В допълнението към свежото парче се включват редица ирландски звезди, включително актрисата Сирша Ронан, фолк групата Beoga – която участва в писането и изпълнението на "Galway Girl", ирландският комик Томи Търнан и други. Във видеото са включени и кадри от шоуто на Ед в Дъблин (3Arena), което се състоя през април.

Третият студиен албум на певеца "÷" продължава да е най-продаваният запис за годината с над 7 милиона продадени копия по света от издаването си през март. Албумът е на върха на класацията Official Album в Обединеното кралство за осма поредна седмица и вече е петорно платинен в страната. Невероятният сингъл "Shape Of You" прекара цели 14 седмици на първо място!

Завършвайки феноменалното си турне в Обединеното кралство и Ирландия миналата нощ с концерт в O2 в Лондон, Шийрън ще се завърне в Обединеното кралство за участието си на фестивала Гластънбъри в неделя, 25 юни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама