Ето какво ще се случи във финала на "Откраднат живот"


Ето какво ще се случи във финала на "Откраднат живот"
Снимка: NOVA

"Любовта събра сестра Жекова и Васко!", заяви актрисата Марта Вачкова, която зрителите ще видят като булка на финала на "Откраднат живот: Критична точка".

Тази вечер от 20:00 ч. по NOVA феновете на българския медицински сериал ще проследят развръзката на сюжетните линии в двоен епизод, който по традиция ще поднесе изненади и неочаквани ситуации.

"Два пъти се женя на кино, третият път сигурно ще е наистина!", пошегува се актрисата, която влиза в ролята на сестра Жекова. "Намерете човек, който да ви прощава", посъветва зрителите с хумор и намигване актьорът Веселин Ранков, който влиза в ролята на Васко.

"Историята става много интересна и достига критичната си точка за всички герои. Дори и да изглеждат предвидими някои неща, крият изненади зад себе си. Посланието на сезона е, че независимо от ситуацията, колкото и безнадеждна да изглежда тя, хората не трябва да спират да вярват“, коментира финала режисьорът Павел Веснаков.

"Героинята ми учи по-трудно своите уроци. Трябва да се опари няколко пъти, за да разбере, че търси щастието на неправилното място. Предстои нещо много интересно", загатна актрисата Диана Димитрова.

Дали д-р Огнянова и д-р Ковачев ще се съберат на финала на пети сезон? Каква ще бъде развръзката за останалите герои? – ще разберете тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама