Ето кои звезди влязоха във VIP Brother 2018


Ето кои звезди влязоха във VIP Brother 2018
Снимка: NOVA

Интересни и скандални личности влязоха тази вечер в Kъщата на VIP Brother: Женско царство.

Интригата в юбилейния сезон на риалитито по NOVA ще се върти около една от най-актуалните глобални теми в момента - жената царица. Събитията в Къщата ще се случват според волята на жените, а Съквартирантите ще изпаднат в ситуации, които надхвърлят и най-смелите им фантазии за преживяването, обещава Big Brother.

Сред съквартирантите във VIP Brother 2018 са Ваня Костова, Нора Недкова, Мира Добрева, Божана Кацарова, Лора Караджова, Константин Трендафилов, Ванко 1, Петко и Яна Димитрови.

В сезона, когато властта в Къщата преминава изцяло в ръцете на жените, пионерът, прекрачил VIP прага, се оказа мъж. Първият Съквартирант е поетът, започнал новата вълна в българската музика Константин Трендафилов. “Влизам в Женското царство“ като смирен поданик и съм готов да изляза като цар", заяви писателят, който смята, че “ако човек не се излага, не се забавлява, а излагането е пирът на душата“.

След Константин в Женското царство влезе първата дама – обичаната певица Ваня Костова. Естрадната легенда разкри, че най-тежкия момент в живота й е напускането на Фамилия Тоника. “Напуснах, защото не се чувствах достатъчно обичана. Ева не ме обичаше и изобщо семейство Найденови“, заяви Ваня и допълва, че не би могла да е в добри взаимоотношения с бившите си колеги.

Очевидно Big Brother иска да подложи Ваня Костова на изпитание и да провери доколко е сериозна, защото веднага след нея в Къщата се озова именно Ева Найденова. Втората легенда от Фамилия Тоника влиза във VIP Brother със заявката, че може да е и добрата майка и не толкова добрата мащеха. “Мога да правя всичко в Къщата – готвя, чистя, простирам и леща мога да чистя. Като чуя Женско царство, си представям кокошарник“, споделя певицата.

“Когато бях малка, мечтаех да бъда известна. Знаех, че съм родена да бъда звезда, защото звезда не се става - звезда се раждаш. Знам, че съм на точното място, само съм объркала държавата, в която съм се родила”, заяви Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, която влезе четвърта в Къщата. Моделът ще участва в шоуто, защото иска да види какво е да си по-търпелив към останалите и да можеш да се съобразяваш. Big Brother оцени амбицията на Нора и ѝ предложи поста президент за пръв път в историята на България, а вицепрезидент стана Валентин Кулагин, който беше избран от зрителите.

Сериозна конкуренция и заплаха за властта на Мис Плеймейт 2017 се оказа следващата участница - шеф Божана Кацарова. Известната кулинарка влиза в Къщата, защото иска хората да видят, че е повече от "кухненски робот пасатор“. “Let’s make Big Brother great again. Освен това от доста време не съм печелила телевизионен формат“, заяви Божана.

Шестият участник във VIP Brother не може да бъде вкаран в рамка. “Аз ще бъда с една главна роля и 16 поддържащи. Много от нещата ще се определят от мен в Къщата, дори да не става ясно, ще диктувам нещата“, казва Стефан Николов. Бизнесменът, известен като мъжът до Гала, влиза във VIP Brother, за да го спечели. “Ще се видя с 15 души, които не познавам, 70% няма да харесам. Дразни ме всичко и имам нисък праг на търпимост. Най-мразя да повтарям - няма по-голям бунтар от мен там“, завършва Стефан.

Идеята за Женско царство се е харесала и телевизионната водеща Мира Добрева, която прекрачи седма прага на Къщата. Журналистката иска да види дали жените могат да са обединени “Като едната донесе ябълка на другата, останалите да не изплюят бръмбари по нея. Най-много обичам чепатите характери, много обичам сложните характери. Смятам, че ще ги покоря. Умирам от страх, че някой може да ме нарани“, разкрива Мира. Тя иска да внесе мир и любов без скрити оръжия в шоуто и да промени представата на хората за формата.

За красотата на дамите в Женското царство ще се грижи осмият Съквартирант Валентин Кулагин. Определят го като гримьора на звездите, а той смята за себе си, че е създателят на красотата в тази държава. “Да бъдеш най-добрият гримьор е равносилно да бъдеш най-добрият адвокат, най-добрият сърдечен хирург. Бог и майка ми са ме дарили с невероятен ген, нямам нужда от почти нищо, за да поддържам визията си перфектна“, споделя Валентин.

 Девети в Къщата влезе още един бунтар. Актьорът Веселин Плачков определя себе си като “куражлия“ - не приема някой да му казва как да обича или как да живее. Жената до него е певицата Мариана Попова, от която очаква дете - третата дъщеря в семейството. “Тя казва, че съм див, непокорен и човек, който не може да бъде опитомен. Тя успя да ме опитоми, ама не й казвайте“, споделя актьорът.

“Според мен Женско царство съществува само по книгите. Искат изкуствено да ни наложат, че половете трябва да се изравнят. Аз не виждам нищо срамно от това жената да стои по-ниско от мъжа. Нека всеки да си знае мястото и ролята в живота“, казва Ванко 1. Лошото момче на българския рап влиза в Къщата с амбицията да докаже какви качества има. “Ако не искам да направя нещо, няма да го направя . Ако Big Brother ме накара да се облека като балерина, като жена, още отсега го заявявам, че няма как да стане, а дали ще бъда най-номинираният в историята на VIP Brother, дори в световен мащаб, на мен наистина ми е през... знаете през къде“, убеден е Ванко 1.

Единадесетият Съквартирант внесе международен полъх в Къщата. Моделът Розмари Тишер е от смесен брак - баща и е германец, а майка й е от Казанлък. Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин, но не смята, че е типичен модел. “По принцип съм много мила, но понякога в мен има някакъв малък генерал, който излиза наяве неочаквано. Мога много добре да правя скандали. Моята баба ме научи. Тя ми каза: “Розмари, трябва да си нахална“. “Женско царство“ звучи много правилно, най-накрая! Не ме е страх от хората, по-скоро от височини и от акули. Явно има много българско в мен, щом се хвърлям със затворени очи в това приключение”, разказва Розмари.

“Развеселявам другите хора и ги карам да се чувстват добре. Може би хората виждат в мен една привлекателна секси жена, скандална и арогантна, но това не съм аз. Аз съм едно добро, мило, нежно момиче. Откакто се помня съм постоянно влюбена, ако има любов в живота ми, аз съм щастлива, и в момента има такава и съм много щастлива“, разказа певицата Лора Караджова, която ще е още една от красивите дами в Женското царство на VIP Brother. Дивата твърди, че не може да е кучка и гаден човек. Надява се “тъмната ѝ страна да не влезе“ в Къщата.

Съквартирантът под фаталния №13 е Мистър София 2018 Ричард Величков. Фитнес инструкторът на богатите и известните влиза във VIP Brother, защото смята, че това е още една крачка към целта му, има стратегия и знае как да е интересен. “Имам качествата да победя. Никой не пита победителя дали е казал истината“, споделя моделът.

След лошото момче в Къщата влезе и едно от лошите момичета на българския рап. Диона смята, че е родният вариант на Еминем. “Не сте ли чували за мен? Определят ме като първата и най-добрата рап изпълнителка в България“, споделя изпълнителката, която има над 200 000 последователи в социалните мрежи. Рапърката твърди, че не харесва “тъпи жени“. “Много мразя да ми се надуват и много обичам да ги пукам. Мога да надговоря всеки и то в рими, така че да не ме ядосват“, заканва се певицата.

Очевидно освен Женско царство, Къщата ще бъде и рап сцена, защото под №15 влезе още една родна R&B звезда - Атанас Колев. Освен че е певец, бивш баскетболист, той е и студент по медицина - бъдещ лекар. “Женското царство, признавам си, малко ме изплаши, защото ми звучи като матриархат. Ако е харем, просто ще е идеално. Макар че, връщам си думите. Два месеца под един покрив с твърде много жени не е свежа работа. Ако аз съм единственият мъж в Къщата, ще си тръгна“, разкри рапърът.

Прага на VIP Brother прекрачи и едно от най-известните риалити семейства в България – Петко и Яна Димитрови. Двамата са женени от 5 години. “Не е лесно да водиш Петко, затова сме заедно, защото ми е приятно той мен да води“, споделя танцьорката. Тя смята, че е по-организираната от двамата, защото се грижи за децата, чисти и готви и поддържа всичко в перфектен вид. “Аз съм една бомба, без таймер и без фитил. Първо мятам, после мисля. Като се замисля и аз имам тъмна страна“, разкрива Петко. Двамата влизат в Къщата, защото искат да избягат за малко от децата.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ ИМ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама