Интересни факти за любимите ни филми

  • Интересни факти за любимите ни филми
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 03.01.2020 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

По време на снимките на популярни холивудски филми се случват много интересни и необичайни неща, които често остават скрити от обществеността. След известно време обаче самите актьори и продукции разкриват тези факти и събития.

"Форест Гъмп" (1994)

В началото Том Ханкс подписал договор за отказ от хонорар, но ако филмът станел успешен, той щял да получи процент от приходите му. Тъй като лентата направи 677 милиона долара приходи само от билети, 40 милиона долара постъпили в неговата сметка.

"Интерстелар" (2014)

За целите на филма режисьорът Кристофър Нолан засажда царевични ниви, а след снимките царевицата е продадена на отлична цена и му донесла допълнителни приходи.

"Роки 5" (1990)

Главният герой Силвестър Сталоун настоявал за истински боксови сцени, така че болката и израженията на лицето да бъдат заснети по-реалистично. Но след един удар в стомаха той се озовал в интензивното отделение.

"Дяволът носи Прада" (2016)

Мерил Стрийп казала на Ан Хатауей: "Смятам, че си идеална за тази роля. Щастлива съм, че работим заедно и това е може би единственото хубаво нещо, което ще ти кажа до края на снимките".

"Кръстникът" (1972)

Котката, седяща в скута на Марлон Брандо, не била част от сценария. Случайно се озовала на снимачната площадка и Копола решил, че се вписва добре в историческата сцена.

"Чарли и шоколадовата фабрика" (2005)

Компанията "Nestlé" предоставила 1850 шоколадови бонбона за филма.

Вижте тази публикация в Instagram.

charlie and the chocolate factory (2005)

Публикация, споделена от -𝒌𝒂𝒕🃏 (@iconiicfiilm) на

"Вълкът от Уолстрийт" (2013)

Актьорите Леонардо Ди Каприо и Джона Хил използвали витамин В, за да изиграят, че смъркат кокаин. Джона не реагирал добре на приема на този витамин, затова бил хоспитализиран.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.