Излиза документален филм за Мишел Обама (ВИДЕО)


Излиза документален филм за Мишел Обама (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Макар че Мишел Обама вече не е първа дама на САЩ, тя все още е една от най-влиятелните и обичани жени. На 6 май в стрийминг платформата Netflix ще бъде пуснат и документалният ѝ филм, показващ живота ѝ извън Белия дом.

Лентата включва кадри от турнето по повод автобиографичната ѝ книга "Becoming". Мишел обиколи много градове и беше подкрепена от извести лица, сред които Опра Уинфри, Лейди Гага, Алиша Кийс и Дженифър Лопес.

Филмът "Becoming" е продуциран от Higher Ground Productions, продуцентската компания на семейство Обама. Режисьор е Надя Холгрен.

6-ТЕ СТЪПКИ КЪМ ЩАСТИЕТО СПОРЕД МИШЕЛ ОБАМА

Биографията на 56-годишната съпруга на Барак Обама излезе през 2018 и бързо стана бестселър. Само седмица след премиерата си оглави класацията на New York Times за най-продавани книги. Тя дори се превърна в аудиокнига и спечели награда "Грами".

В изключително завладяващата си и дълбоко лична автобиография Мишел Обама кани читателите в своя свят, хронологично проследявайки преживяванията, които са белязали живота й – от детството в южната част на Чикаго; през годините като изпълнителен директор, когато балансира между ролята на майка и тази работеща жена; до времето, прекарано на най-известния адрес на планетата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама