Мария Илиева разкри дали е с бащата на сина си


Мария Илиева разкри дали е с бащата на сина си
Снимка: Вирджиния Рекърдс

"С бащата на Александър не живеем заедно и не сме заедно. За щастие със сина ми се справяmме чудесно и така. Много сме добре", това разкри Мария Илиева в предаването "Папараци".

"Чувствам се реализирана не само като професионалист, но и като жена заради това, че Бог ме дари с дете. Връщайки се назад, мога само да благодаря за това и да си пожелая да съм здрава, за да продължа да му се радвам", каза още певицата, която на 1 декември стана на 41.

"Господ ми е пратил много добро дете, което явно съм заслужила с нещо. За разлика от него, аз съм била много ревливо бебе. Александър е изключително добричък и се разтапям, когато ми каже "мама". Щастливи сме заедно".

Вижте тази публикация в Instagram.

#spring #всичко ❤ www.youtube.com/stereoroom @mutsyworld @opticlasa #gucci

Публикация, споделена от Maria Ilieva (@maria_ilieva_official) на

В предаването Мария Илиева коментира и отношенията си със Саня Армутлиева.

"Със Саня сме в чудесни отношения. Не само това. Нейната компания е издател и разпространител на моя албум. Това беше мое решение. Целият ми опит, който имам, и доверието, което личността и труда на Саня предизвикват у мен, ме направиха категорична, че аз искам точно нейната компания да издаде и разпространи моя албум. Тя е безкрайно интелигентна жена, вдъхновяваща, силна, с много категоричен характер. От нея може много да се учи. Уважение и възхищение имам за нея", каза изпълнителката.

"Обичам често да анализирам себе си, обичам да си откривам грешките. Не ме е страх да погледна себе си, когато греша. Аз съм безкрайно щастлив и обичан човек. Чувствам се реализирана. Това ми дава достатъчно спокойствие и свобода да правя изборите в живота ми, които смятам за правилни", заключи тя.

Навръх рождения си ден Мария Илиева издаде и дългоочаквания си нов албум.

Концертът-промоция на "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" ще бъде на 26-ти декември в клуб City Stage в София. На сцената до Мария ще застанат някои от най-добрите български музиканти – Георги Янев (китара), Милен Кукошаров (клавишни), Мартин Ташев (тромпет), Васил Вутев (барабани) и Младен Димитров (програминг, перкусии, синтезатор). Певицата обещава много музикантски концерт и разкрива, че е поканила някои специални гости за събитието.

Вижте тази публикация в Instagram.

Дойде време да разкрия и втора песен от новия ми албум 'Всичко - най-доброто от Мария Илиева'.... Нека вали! Силна балада, изпълнена с много емоция и чувство. Направихме я с талантливия автор Боян Христов @bo.y.an , а видеото е дело на гениалния Валери Милев @milevvaleri ❤ Ваш ред е - опишете ми какво чувствате, когато слушате и гледате 'Нека вали'! Правилата са същите, а хаштагът тази седмица е #NekaValiVsichko ;) Играем! Www.youtube.com/stereoroom

Публикация, споделена от Maria Ilieva (@maria_ilieva_official) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама