Мила Роберт: Всичко рязко светва (ВИДЕО)

  • Мила Роберт: Всичко рязко светва (ВИДЕО)
    Дата: Снимки: ПР
Дата: 21.05.2020 Снимки: ПР
Iwoman.bg

Певицата Мила Роберт реши да отпразнува края на извънредното положение с оптимизъм и нова песен, която е първият сингъл от нейния предстоящ дебютен албум "Еготрип".

"Този проект цели да напомни на хората, че всеки ден е хубав. Може би да си щастлив в такива времена те прави идиот, но ако това е така - бих носила гордо идиотската си усмивка из квартирата си или пък скрита зад маска на улицата." – обобщава Мила.

"Песента "Всичко рязко светва" е писана за момче, но не само. Тя е самото щастие. Всичко рязко светва, когато си видя колелото, че си стои на улицата и още си е мое. Всичко рязко светва, когато видя любим човек." – продължава певицата.

Видеото към песента е заснето за няколко часа на покрива на един блок в столицата. За свой "любим" във видеото Мила решава да покани своя приятел и актьор Кристиян Негалов.

Относно снимачния процес Мила споделя: "Беше много забавно! Оказа се, че Михаела Филева живее точно срещу покрива, на който снимахме, и ни гледаше цял ден от балкона си, което пък развълнува силно всички момчета от екипа. Слънчасахме, но беше магично. Това определено е най-любимият ми проект до сега."

Песента е по текст и музика на Мила Роберт, а аранжимента е дело на Явор Карагитлиев – Jazzdork. Относно видеото Мила отново не изневерява на традицията си и се доверява на младия режисьор Жоро Пеев – Jawpains, а оператор е набиращия все по-голяма популярност фотограф Иван Христов.

Премиерата на албума "Еготрип" бе обявена за месец май, но предвид настоящата ситуация се отлага за есента на 2020 година.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.