Най-известният европейски бачата изпълнител Dani J с първи концерт в България


Най-известният европейски бачата изпълнител Dani J с първи концерт в България
Снимка: Event Zone

Dani J (Дани Джей) – най-известният европейски бачата изпълнител, родом от Испания, пристига за първия си концерт в България на 5 октомври 2019 г.

Международно признатият артист с над 150 концерта за последните 3 години, с турне в над 20 държави: Испания, Англия, Франция, Италия, Швейцария, Германия, Португалия, САЩ, Мексико, Австралия, Тунис, Израел, Русия, Полша, Аржентина, Тайланд, Япония, Корея, Сингапур и др. ще зарадва българските любители на бачата в Sofia Live Club, най-доброто място за музика на живо и танци.

Dani J е не само певец и композитор, но и много добър танцьор. Клиповете му в YouTube са гледани над 100 милиона пъти. Има над 300 000 слушатели в Spotify и над 211 000 последователи в социалните мрежи (Facebook, Instagram, Twitter). Според Google Play Music, той е един от 10-те най-следвани изпълнители и единственият испански музикант в топ 10 на изгряващите звезди през 2017 г.

Концертът е по повод четвъртия рожден ден на Sofia Touch Team - първият и засега единствен в България отбор от голямото семейство на американската танцова компания Island Touch Dance Academy, с творчески директори световноизвестните танцьори и хореографи Атака и Ла Алемана.

Билетите са в продажба от днес - 20 май (понеделник) на http://www.epaygo.bg, а първите 50 броя, които бяха пуснати на промо цена от 40 лв., вече са изчерпани.

Останалите билети са на стойност 50 лв. и могат да бъдат закупени също така в големите школи за танци в страната.

Повече информация в събитието във Facebook (https://www.facebook.com/events/1166827333488633/).

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама