Най-якият диско екшън предстои на 5-ти октомври в Sofia Live Club


Най-якият диско екшън предстои на 5-ти октомври в Sofia Live Club
Снимка: SLC

Oктомври стартира с парти право в десетката. Тарантино полъх с музиката от небезизвестния криминален трилър Jackie Brown.

На 5-ти октомври едни от най-добрите БГ музиканти ще ни въвлекат в света на диско седемдесетарския дух и ще инжектират сетивата ни с голяма доза настроение и жажда за танци!

Облечете любимите си диско костюми и станете част от музикалния екшън, в който надпреварата ще е за най-големия купонджия на вечерта, а не за малко куфарче с 500 000 долара...

"Didn't I Blow Your Mind This Time", "Street Life", "Midnight confessions", "Inside My Love" и още много други ще звучат в петъчната вечер.

Приготви си обувките за танци, скъсаните чарлстон дънки, роклите от пайети, запиши датата в тефтера си и заповядай на 5-ти октовмври с нас и музикантите - Рут Колева, Ториа, Живко Станев, Димитър Горчаков – клавишни, Христо Михайлов – бас, Стоян Джаферов – китара, Богомил Енчев – ударни и Константин Атанасов – тромбон.

Веднъж прекрачили прага на клуба, няма връщане назад. Надпреварата започва!

БИЛЕТИ на цена от 10 лева може да се купят от мрежата на EVENTIM - OMV, билетен център НДК, Office 1 Superstore, Orange Center, Usit Colours и други.  На място в деня на концерта ще са 15 лева.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама