Най-романтичният герой на Epic Drama, Рос Полдарк, с нов, последен сезон в месеца на любовта


Най-романтичният герой на Epic Drama, Рос Полдарк, с нов, последен сезон в месеца на любовта
Снимка: ITV Global

Детектив Уилям Мърдок и най-романтичният герой на Epic Drama, Рос Полдарк, се завръщат с нови сезони, очаквайте и дебюта на екшън драмата в две части „54 часа“ на изключителния 29 февруари - в Дома на епичната драма - epicdrama.bg – през февруари.

Знаете ли, че Канада е единствената страна, която отбелязва рождения ден на кралица Виктория с национален празник? Той се пада в последния понеделник на месец май, предхождащ 25 май. Любимият ни детектив Уилям Мърдок, обаче, се завръща в Дома на Епичната Драма още в първия понеделник на февруари, при това - с нов сезон!

Седмият сезон на „Криминалните случаи на Мърдок“ започва на първия в историята Ден на Виктория. Мърдок се е събрал отново с любимата си Джулия на борда на разкошен пътнически кораб по време на първото му излизане в открито море. Безоблачните им дни обаче са помрачени, когато дъщерята на собственика на кораба изглежда е хвърлена през борда.

Сред заплетените разследвания в новия сезон: Мърдок защитава живота на изобретателя Джеймс Пендрик, след като човек е застрелян по време на представянето на последното му изобретение - филм със звук. Шерлок Холмс се завръща да помогне на Мърдок, когато бавачка изчезва и хора са убедени, че единствено големият детектив може да я открие. Детектив Мърдок се бори още с паяци убийци, морско чудовище, мистериозна смърт на велосипедист и армия от зомбита...

„Криминалните случаи на Мърдок“ – сезон 7 - е по Epic Drama всеки делничен ден от 21:00 от 3 февруари.

 

Още един любим герой на Epic Drama се завръща в ефира на ТВ канала в месеца на любовта. „Полдарк“ дебютира с последния си, пети сезон на 9 февруари, неделя.

С началото на новия век всички се надяват на по-светло бъдеще, но миналото хвърля дългата си сянка над Корнуол. Рос Полдарк е решен да остави Уестминстър зад гърба си и да прекарва повече време с хората, които обича. Но когато стар приятел се нуждае от помощ, Рос е принуден да се изправи срещу установения порядък и да постави под въпрос собствената си лоялност към краля и страната. Семейство Енис се събира, за да се присъедини към каузата, а Демелца трябва да се бори с опасности, докато съдилищата на Джордж корумпират властите, чието влияние се простира над цялата империя.

Това може и да е последният сезон на "Полдарк", но не всички от книгите на Уинстън Греъм, на които е базиран сериала, са намерили място в сюжетните линии досега, така че не е ясно какво може да се случи в бъдеще...

„Полдарк“ – сезон 5 - е по Epic Drama всяка неделя от 21:00 от 9 февруари.

На случващия се веднъж на четири години 29 февруари, събота, е Epic Drama премиерата на екшън драмата в две части „54 часа“.

Животът върви мудно в един горещ летен ден през 1988 г., а въоръжен банков грабеж се проваля. Догато бягат от полицията, двама ганстери вземат пътниците от цял автобус за заложници. Последващото преследване се превръща в бедствие.

Полицаите стават за смях с аматьорските си операции, докато националните медии, които преследват най-скандалните кадри и интервюта на живо с бандитите, постоянно им пречат.

Рьоснер, който е идеологът на операцията, дирижира хладнокръвно техните 54 часа слава. Съучастникът му Деговски получава злокобно удоволствие от манипулирането на медиите, но е също непредвидим и брутален. Когато си изпуска нервите, двамата мъже избират две млади жени за заложници, докато скачат в друго превозно средство за бягство. Това слага началото на одисея, която напълно излиза от контрол.

Драмата от две части получи 13 номинации и 9 награди през сезон 2018-2019 г. на филмовите награди. Режисьорът Килиан Ридхоф беше номинират четири пъти и взе награда за драма в Сеул; писателят Холгер Карстен Шмид получи Баварска ТВ награда, а актьорът Албрехт Шуч взе награда за ролята си на фотографа Питър Майер в минипоредицата.

„54 часа“ е по Epic Drama на 29 февруари, събота, в 22:00 часа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама