Неповторимата Шер издава нов албум


Неповторимата Шер издава нов албум
Снимка: Орфей Мюзик

Неповторимата Шер ще издаде новия си албум "Dancing Queen", изпълнен с всички хитове на Abba, на 28 септември през Warner Bros. Records.

Иконата, носителка на награди "Оскар","Еми" и "Грами", се е вдъхновила да запише този албум след впечатляващото си изпълнение в наскоро излезлия хитов филм "Mamma Mia! Here We Go Again".

72-годишната Шер споделя: "Винаги съм харесвала Abba и съм гледала оригиналния мюзикъл "Mamma Mia" на Бродуей три пъти. След като снимахме "Mamma Mia! Here We Go Again", си припомних тези страхотни и вечни химни, които групата е написала, и започнах да си мисля защо да не запиша албум с тяхната музика? Песните бяха по-сложни за изпяване, отколкото си представях, но съм толкова щастлива от начина, по който се получиха. Много съм развълнувана хората да чуят албума".

"Dancing Queen" е записан и продуциран в Лондон и Лос Анджелис от дългогодишния сътрудник на Шер Марк Тейлър, който стои зад световния хит на певицата "Believe", станал #1 в над 50 държави.

На 2 декември във Вашингтон Шер ще бъде наградена с Kennedy Center Honor. Ден по-късно ще се състои премиерата на новия й мюзикъл, "The Cher Show", на който певицата е и съпродуцент.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама