Остава представиха видеото към "Саботаж"


Остава представиха видеото към "Саботаж"
Снимка: Добрин Кашавелов

Остава е готова с най-новото си видео към пилотния сингъл от предстоящия нов студиен албум. Песента се казва "Саботаж" и от седмици звучи в националния радио ефир, където се радва на изключително позитивни отзиви. Текстът и музиката са дело на Свилен, а за аранжимента групата работи съвместно с Георги Станев.

"Дадох това име на песента, защото мисля, че думата е интересна и не се използва често в български песни. Също така сме слушали много Beastie Boys и сме мега фенове. Текстът разказва за това как хората се самозалъгват и не живеят пълноценно" – споделя Свилен Ноев.

"Надявам се песента, да достигне до повече хора, защото е танцувална, има заразяваща мелодия и добри музикални моменти, както и интригуващ текст. Има нещо от 80-те примесено с нещо от 2020-та. Определено е повече поп отколкото рок като усещане, което е съзнателен избор" – разказва Георги Георгиев – Жоро.

Идеята и реализацията на видеото към "Саботаж" са дело на съпругата на Свилен – Невена Спасова.

"Саботаж" поставя началото на нов творчески период за Остава, който се очаква да завърши с пореден студиен албум през пролетта на 2020 година.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама