Отговори и спечели билети за "Ла Ла Ленд" в концерт


Отговори и спечели билети за "Ла Ла Ленд" в концерт

След като миналата година се влюбихме в историята на Миа и Себастиан, придружена от красива музика и прекрасни танци, "Ла Ла Ленд" се завръща. Този път ще имаме удоволствието да гледаме мюзикъла с Ема Стоун и Райън Гослинг в съпровод на симфоничен оркестър. Всичко това ще се случи на 7 декември в зала 1 на НДК.

И тъй като ние го очакваме с нетърпение, ви даваме възможност да се присъедините към нас и да спечелите два билета за това впечатляващо събитие. Единственото, което трябва да направите, е да отговорите правилно на въпроса: "Колко награди "Оскар" има "Ла Ла Ленд"?" Отговорите трябва да напишете под формата на коментар с Facebook профила си под тази статия.

Победителят ще бъде избран на 27 ноември на лотариен принцип и ще бъде обявен в сайта ни и във Facebook страницата ни.

Филмът-концерт "Ла Ла Ленд" е нещо колоритно, експанзивно и изключително очарователно.

Големият екран зад оркестъра показва филма, а когато оркестърът започне да свири, музиката залива зрителите по начин толкова естествен, забавен и никога не разсейващ. И филмът се проявява в своята пълна деликатност и присъща сладост. Има лекота на излъчването, но също така и блясък. "Ла ла ленд" отдава почит на класическите холивудски мюзикъли от 50-те години на миналия век. Но го прави по изключително модерен начин.

Има ли нещо по-хубаво от слушането на филмов саундтрак, изпълнен на живо? Отговорът е "да", ако към музиката се присъедини и самият филм.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама