Потвърдено: "Приятели"-те се завръщат


Потвърдено: "Приятели"-те се завръщат

Хубава новина за всички фенове на култовия сериал "Приятели". Любимите ни актьори се събират за специална продукция, която ще бъде излъчена този май по HBO Max.

Отдавна чакахме отново да видим на екран великата шесторка - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър. Те със сигурност ще бъдат добре възнаградени, като според Variety всеки ще получи поне по 2,5 млн. долара.

Телевизионната продуцкия все още е неозаглавена, като се знае, че ще се снима на Stage 24 на Warner Bros. Studio, а режисьор ще бъде Бен Уинстън.

Голямото събиране беше потвърдено и от звездите на сериала. Дженифър Анистън и другите споделиха в Instagram стара снимка на екипа с текст: "Случва се!". Разбираемо, кадърът мигновено събра много лайкове и възторжени коментари от почитателите им, които нямат търпение да ги видят отново на екран.

Сериалът "Приятели", който започна да се излъчва през 1994, е един от най-обичаните по цял свят. През 10 сезона съпреживявахме заедно с шестимата герои всичко - любови, раздели, сватби, проблеми… може да се каже, че знаем почти всичко, свързано със сериала. Научете ТУК някои неща, които може би не знаете за продукцията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама