СкандаУ тръгват на турне в страната


СкандаУ тръгват на турне в страната
Снимка: Антон Димов

След като събраха повече от 14 000 свои фенове в най-голямата зала в страната - "Арена Армеец" в София, група СкандаУ събират Хайвера на среща през есента. Градовете Габрово, Шумен, Варна, Русе и Пловдив ще бъдат домакини на второто турне на групата.

СкандаУ Хайвера Tour – ще стартира на 7-ми септември от град Габрово зала "Орловец", а в същия месец на 28 –ми, "Арена Шумен" ще бъде домакин на грандиозното шоу, което част от армията им вече видяха в София. На пети октомври Дворецът на Културата и Спорта във Варна ще посрещне Тото, Лъчо, Светли Къслев и СкандаУ Бенд, а русенци ще се включат на 26 –и октомври в "Монбат Арена". 2-ри ноември е последната дата от турнето, което ще приключи в Пловдив, зала "Колодрум".

Билети за турнето могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна както и на касите на залите в различните градове.

Лицата, които не са навършили 18 години, могат да присъстват само с пълнолетен придружител, попълнена и подписана от него декларация. Един придружител може да доведе две деца.

Декларацията може да изтеглите от ТУК да я принтирате и попълните предварително.

Концертите навсякъде започват в 20.00 часа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама