Световни звезди се обединяват в борбата с COVID-19 с концерт


Световни звезди се обединяват в борбата с COVID-19 с концерт
Снимка: ПР

Много известни музиканти ще подкрепят глобалната инициатива в подкрепа на фонда за борба с коронавируса към Световната здравна организация WHO.

Специалното събитие на Global Citizen - "Един Свят: Заедно Вкъщи", ще бъде излъчено в цял свят на 18 април 2020 (5:00 p.m. PDT/8:00 p.m. EDT/12:00 a.m. GMT/15 часа българско време), като знак на признание и подкрепа към медиците, които се борят на първа линия в условията на световна пандемия. В събитието ще бъдат представени и уникални истории на тези герои от цял свят.

Съорганизатор на инициативата е певицата Лейди Гага. Домакини на двучасовия благотворителен концерт ще са популярните ТВ звезди - Джими Фалън, Джими Кимъл и Стивън Колбер.

В него ще се включат и още много звездни гости: Били Айлиш с брат си Финиъс, Елтън Джон, Андреа Бочели, Джон Леджънд, J Balvin, Малума, Крис Мартин, Кийт Ърбан и др. Подобно на скорошната инициатива на Елтън Джон, участниците ще пеят от домовете си.

Шоуто ще бъде излъчено едновременно по каналите ABC, NBC, ViacomCBS Networks, iHeart Media и Bell Media. В световен мащаб BBC One ще излъчи предаването на 19 април 2020, неделя. То ще звучи и в ефира на beIN Media Group, MultiChoice Group и RTE.

"Един Свят: Заедно Вкъщи" ще се излъчи и в няколко последователни часа в дигиталните стрийминг платформи: Alibaba, Amazon Prime Video, Apple, Facebook, Instagram, LiveXLive, Tencent, Tencent Music Entertainment Group, TIDAL, TuneIn, Twitch, Twitter, Yahoo и YouTube.

Даренията ще отидат за Световната здравна организация и дейността ѝ за борба с коронавируса. В пресконференция Лейди Гага съобщи, че вече е успяла да събере дарения на обща стойност 35 млн. долара за дейността на организацията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама