Вижте трейлъра на "Замръзналото кралство 2" (видео)

  • Вижте трейлъра на
    Дата:
Дата: 14.02.2019
Iwoman.bg

"Замръзналото кралство" (2013) е един от най-емблематичните анимационни филми в историята както на филмовия гигант "Дисни", така и на цялата киноиндустрия. През 2019 е време не само да си припомним завладяващата история на Елза и Анна, но и да се впуснем в ново, зашеметяващо приключение със "Замръзналото кралство 2", чиято премиера ще се състои на 22 ноември.

Първият трейлър на дългоочакваната продукция е вече факт и ни показва всички любими герои, изправени пред нови по-драматични предизвикателства, които заплашват не само тяхната съдба, но и тази на обичаното им кралство.

След феноменалния успех на първата част, която постави рекорд за най-касова премиера на "Дисни" към онзи момент у нас, приходите от над 1,27 млрд. долара в световен мащаб и спечелените две награди "Оскар" – за най-добър анимационен филм и най-добра оригинална песен ("Let It Go"), "Замръзналото кралство 2" се очертава поне точно толкова брилянтен и поне двойно по-зрелищен.

Дали лятото, което Елза върна в Арендел, ще остане, какво трябва да преживеят двете сестри, за да възцари единствено красота и дали "ледената дарба" ще помогне и този път? Отговори на всички тези въпроси ще открием с великолепния филмов шедьовър, който "Дисни" ще ни подари.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.