Захари Бахаров се снима в нов сериал


Захари Бахаров се снима в нов сериал
Снимка: БНТ

Утре, 10 януари, започват снимките на новия сериал на Българската национална телевизия "Денят на бащата". В главните роли зрителите ще видят звездата от "Под прикритие" Захари Бахаров и актрисата Весела Бабинова, позната от филма "Вездесъщият" и театралните постановки "Хамлет" и "Нощна пеперуда".

В поредицата участват още Глория Петкова, Лидия Инджова и още един любим актьор от хитовия сериал "Под прикритие" – Александър Сано.

"Денят на бащата“ ще бъде дебютният филм за най-младия член на актьорския състав – Патрик Шон Хенсън, избран след широк кастинг.

Серийният филм "Денят на бащата" е социална драма, базирана на истински случаи и разглежда общественозначим проблем.

В шест епизода ще бъде разказана историята на разпадащо се семейство и болезнените последствия, с които един развод бележи живота на родителите и техните деца. Темата е изключително актуална, заради прогресиращия брой разводи както в България, така и в Европа.

Сюжетът проследява светлите и трудните дни в съвременното българско семейство. Той обхваща проблеми, свързани с детското отчуждение, родителската отговорност, травмите в ранна възраст, негласната практика бащите да бъдат лишавани от право на попечителство.

Сценаристи са Теодора Маркова и Георги Иванов, а режисьор - Павел Веснаков.

Проектът вече попадна в селекцията на най-престижния преглед на световната продукция на сериали "Serie Series" във Фонтенбло (Франция) в края на месец юни 2017 г. и за представяне на фестивала във Венеция през есента.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама