Адел пусна дългоочаквания си нов сингъл (ВИДЕО)


Адел пусна дългоочаквания си нов сингъл (ВИДЕО)
Снимка: Стоп кадър

Адел зарадва верните си фенове, като днес в полунощ представи новото си парче "Easy On Me". След 6-годишна пауза певицата е по-силна от всякога.

Песента ѝ е за уроците, научени от любовно разочарование и възстановяването от него, визирайки най-вероятно развода си със Саймън Конеки, с когото се раздели през 2019.

Тази седмица 33-годишната изпълнителка обяви, че дългоочакваният ѝ нов албум ще излезе на 19 ноември. Записването на "30" е започнало преди три години, по времето, когато животът ѝ е бил "лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешни сътресения", написа тя в Twitter.

Като се има предвид, че Адел е продала милиони албуми по целия свят и е спечелила множество награди, включително "Оскар" и 15 награди "Грами", излизането на албума е може би най-очакваното за годината. Тя наруши петгодишно мълчание с интервю за сп. Vogue, публикувано миналата седмица, в което говори за своята "година на тревожност" и живота ѝ като самотница.

Прочетете повече ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама