"Алея на славата" - нов български сериал за готвачи


"Алея на славата" - нов български сериал за готвачи
Снимка: Фотограф: Красена Ангелова/NOVA, Колаж: Actualno.com

Започнаха снимките на новия български сериал "Алея на славата". Премиерата предстои през есента, а действието ще се развива в кухните на няколко ресторанта.

Режисьор на продукцията, която ще се излъчва по Нова телевизия, е Виктор Чучков. "Най-важното е да покажем една силна история, която да е жива, свързана с действителността и не само с драматичните, а и с хубавите моменти от живота. Интересното е, че има силна любовна история, която движи цялото действие и че за първи път в България се прави сериал, който засяга кулинарната тема", коментира той.

Вижте още: Крисия заменя музикалната кариера за актьорска

Снимка: Красена Ангелова/NOVA

Актьорите Радина Боршош и Мак Маринов ще пресъздадат живота на двама млади и амбициозни готвачи – Али и Милен, които ще се борят за любовта си и мечтата да бъдат сред най-добрите готвачи не само в България.

Вижте още: Есил Дюран на 54: До никъде не съм я докарала (СНИМКИ)

"Моята героиня е фантастична и аз много я харесвам. Казва се Али и е невероятен талант в кухнята. Ние пристъпихме с огромен респект към тази професия и съм щастлива, че имам възможността да работя по този интересен сценарий", разказа Радина Боршош за персонажа си. "Любовта и кухнята в този сериал вървят ръка за ръка, тъй като това е мястото, на което се развива целияt сюжет. Междувременно на този фон се случва и една много наситена любовна история, която е разказана много добре, много далеч от клишето", допълни Мак Маринов, който влиза в ролята на Милен.

Снимка: Красена Ангелова/NOVA

В сериала участват още Деян Донков, Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цветан Алексиев, Радина Кърджилова, Борислав Чучков, Мария Сотирова, Стефани Ивайло, Константин Еленков, Йордан Ръсин и Ясен Атанасов. 

Продуцент на "Алея на славата" е Светлин Нейнски, а автори на историята са главният сценарист Борислав Захариев и неговият екип.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама