Есил Дюран на 54: До никъде не съм я докарала (СНИМКИ)


Есил Дюран на 54: До никъде не съм я докарала (СНИМКИ)
Снимка: Facebook Есил Дюран

Есил Дюран навърши 54 години на 5 юли. Известната поп фолк певица сподели, че нетипично за нея се е отдала на равносметка на всичко изминало.

"Смятам, че още до никъде не съм я докарала. Имам много, много работа да върша и най-важната ми задача, ако досега е била да докажа на света, че аз съществувам и заслужавам тяхното внимание, сега е по-скоро аз дали мога да заобичам и хората, които не ме обичат. Дали мога да се наслаждавам не просто на света, а на света на другите, които са по-различни от мен, които не са съгласни с мен. Искам да намеря по-лесен път да достигна до тях", призна изпълнителката в "Тази събота и неделя" в bTV.

Вижте още: Анита Мейзер разкри какво иска да се случи с тялото ѝ след смъртта ѝ

Звездата не крие, че е отнесла як хейт заради участието си в "София прайд", който се проведе на 17 юни 2023.

"Тези хора са нашите деца. Абсурдно е, че по време по прайда от другата страна имаше шествие, което беше на християнското семейство, а тези деца са децата на тези християни."

Изпълнителката смята, че основният проблем на обществото ни е липсата на доверие.

"Ние нямаме доверие на никого, да не говорим за нашите полиците. Каквото и да ни кажат, съдя вече по себе си, ако преди 5, 6 години мислех, че можеш да повярваш, да тръгнеш, да развееш идеята, вече не съм сигурна. А това, за да ви го кажа днес, означава, че те са се постарали доста за това", горчиво признава Есил Дюран.

Вижте още: Арестуваха Белослава за шофиране след употреба на алкохол

Певицата е щастлива и удовлетворена в личен план. Радва се на обичта на своя съпруг композитора Борис Павлов, а като най-голямото си постижение определя това, че е отгледала едно прекрасно момче. "Вече вижда резултатите и това ме кара да летя, да се чувствам толкова удовлетворена – аз и баща му" – призна тя.

Обясни, че синът ѝ сега работи по едно стажуване и разкри каква е целта ѝ като майка: "Искам да премине през много работи, да работи физически труд, навсякъде… В момента помага за едни корпоративни партита, подрежда маси, пътува с автобус. Досега не е пътувал с автобус, защото мама го дундуркаше. Реших, че той трябва да види какъв е реалният свят, да се научи, да натрупа опит, за да може да избере какво иска да работи. Щастливи сме, че изпитва удовлетворение от това, че припечелва по някой лев".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама