Анита Мейзер разкри какво иска да се случи с тялото ѝ след смъртта ѝ


Анита Мейзер разкри какво иска да се случи с тялото ѝ след смъртта ѝ
Снимка: Facebook

Анита Мейзер шокира последователите си във Facebook, където публикува информация за здравословното си състояние.

"Днес получих съобщение на телефона ми:моля да дойдете до лекарския кабинет на личния си лекар възможно най бързо, защото резултатите от кръвните ви резултати не са добри … не съм и очаквала да са!!! След цялата токсикация в организма ми едва ли ще успея да се изчистя лесно", написа Мисис България 2014.

Вижте още: Джино се върна при жена си и детето (СНИМКА)

Както вече писахме, скандалната миска бе приета в много тежко здравословно състояние в болница в Америка, след като силиконът ѝ се спука. Мейзер дори отвори дарителска сметка, защото личните ѝ средства не стигаха за лечението ѝ.

"Поредното доказателство, че Господ прави чудеса. Ако не бях получила помощ от Ангелите които ми изпрати, сега вече щяхте да сте ме забравили. Всеки който влезе под земята е “жив”в съзнанието само на онези които са го обичали или мразили истински… Аз не желая да бъда погребана , искам моя “ценен “ прах да се разпръсне на любими мои места по света във водата!", гласи част от статуса на Мейзер. Тя дори иска след смъртта ѝ да бъде изградена чешма в нейна памет.

Вижте още: Мила Роберт с разтърсващи откровения: Алкохолът ми е слабост (ВИДЕО)

"Реших че искам красива чешма от мое име за вас и всеки който си напълни от там вода да знае, че това са моите “ минерални” сълзи и пейка с името ми край някое езеро, в някой красив парк, може и в морската градина , подарък от мен. Защо ли? Защото като седнете и видите името ми, ще си кажете: нека почива в мир , ако пък таите злоба към мен ще станете ,защото няма да се чувствате комфортно да седите на моята пейка…", сподели още Анита.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама